Prvi 566 pregleda 21. srpnja 2023.

Ljeto i dobre vibracije u Aquaparku MartiLandia

PR

Aquapark MartiLandia, smješten u Termama Sveti Martin usred zelenog Međimurja, na svega sat vremena vožnje od Zagreba, omiljena je ljetna destinacija za sve one koji traže osvježenje od vrućina. Kada temperature dosegnu svoj vrhunac, a sunce zaprži, ne postoji bolje rashlađenje od skoka u veliki plavi bazen.

Terme Sveti Martin već su poznate kao zelena oaza usred netaknute prirode Međimurja. Ljetna avantura u ovom dijelu Hrvatske pruža nevjerojatne trenutke opuštanja, zabave i užitka. Kada živa na termometru poraste, pravo je vrijeme da se potraži osvježenje u najzabavnijem aquaparku na sjeveru Hrvatske.

 | Autor: PR PR

U Aquaparku MartiLandia svatko će pronaći nešto za sebe. S 2.600 četvornih metara vodenih površina, ekipa može uživati u različitim toboganima koji pružaju savršenu dozu adrenalina. Brzi kamikaza, spin bowl ili klasični otvoreni tobogan - izbor je na vama. Mališane oduševljava razigrano dječje vodeno igralište s raznim vodenim efektima i osjenčani dječji bazen. Svake subote u ovom Aquaparku posjetitelje očekuju cjelodnevne tematske zabave uz posebne ponude, DJ-eve ili živu glazbu.

 | Autor: PR PR

Kralj i kraljica Aquaparka MartiLandia su maskote Marti i Martina, koje svojim dolaskom na bazene uvijek razvesele i velike i male. A oni još malo veći svoje savršeno mjesto pod suncem mogu pronaći u whirlpoolu na otvorenom ili na ležaljci s jednim od ukusnih koktela u ponudi.

 | Autor: PR PR

Oni koji preferiraju hlad, u Aquaparku se mogu na kratko sakriti pod baldahine i opustiti pod stručnim rukama profesionalaca koji nude vrhunske masaže, a samo nekoliko koraka udaljen od bazena je i Wellness centar u kojem na raspolaganju stoji preko 20 različnih vrsta masaža s proizvodima kućne radinosti, pripremljenih od lokalnih namirnica i mirišljavih ekoloških eteričnih ulja.

 | Autor: PR PR

Nakon cjelodnevnog brčkanja, predlažemo posjet nekom od restorana u sklopu bazena ili Pubu Potkova, gdje čekaju ukusni burgeri koji se rade od 100% domaće hrvatske Black angus junetine i lokalnih namirnica, te najbolja domaća međimurska craft piva i vlastito St. Martin's pivo koje je napravljeno u suradnji s pivovarom Lepi dečki. A u ponudi se mogu pronaći i posebni dječji meniji, tako da stvarno nitko ovdje ne može ostati gladan ili žedan.

 | Autor: PR PR

Atmosferu u Aquaparku MartiLandia održava animacijski tim koji se pobrinuo da svi posjetitelji uživaju u najboljem mogućem iskustvu. Možda Despacito i više nije aktualni ljetni hit, ali smo sigurni da će pronaći svoje mjesto na DJ-evoj listi pjesama koje će dizati atmosferu tijekom ljeta.

 | Autor: PR PR

Ako tražite savršeno mjesto za bijeg od vrućina i uživate u vodenim avanturama, Aquapark MartiLandia u Termama Sveti Martin je mjesto koje ne smijete propustiti. Obitelji, prijatelji i zaljubljenici u zabavu pronaći će ovdje sve što im je potrebno za nezaboravno ljeto ispunjeno osvježenjem i radosnim trenucima.

 | Autor: PR PR

Aquapark MartiLandia otvoren je svaki dan od 10 do 20 sati, toboganima se možete spuštati od 11 do 19h, a ako vam kupanja nije dosta, unutarnji bazeni rade od ponedjeljka do četvrtka do 22 sata, te petkom, subotom i danom prije praznika do 24 sata, pa možete isprobati i noćno kupanje kao poseban doživljaj.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.termesvetimartin.com ili službenom Facebook profilu Aquaparka MartiLandia.

Tvoja reakcija?