Prvi 252 pregleda 13. studenoga 2021.

Ljubav na dug: Lorenzo i Florencia tjeraju vas na ples!

promo

Jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva, Lorenzo, i argentinska pjevačica s hrvatskom adresom, Florencia, snimili su zarazni hit koji nas sve tjera na ples

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih DJ-eva i jedini DJ iz EDM žanra koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove liste radija i televizija u Hrvatskoj i regiji. Iza sebe ima LP na kojem su gostovali neki od najtalentiranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije među kojima se izdvajaju čak dva s Ultra Europe festivala te iz brojnih klubova diljem Jadrana.

 | Autor:

Nakon singla "Plešem sama“ koji je nastao u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Majom Bajamić došao je red i na pjesmu "Ljubav na dug“ gdje Lorenzo nastavlja uspješne suradnje. Ovog puta radi se o Argentinki sa zagrebačkom adresom, a ona je Maria Florencia Celani, umjetničkog imena Florencia. Glazbom se bavi još od vrtićkih dana, a glazbeno obrazovanje stjecala je u argentinskom Musical Teatheru. Sebe vidi u r&b i pop glazbenom pravcu, a zbog  zanimljiva izgleda i plesačkog talenta prozvana je hrvatskom Shakirom. Hrvatsku javnost oduševila je nastupima u emisiji "The Voice“.

 | Autor:

"Baš sam oduševljena! Iznimno mi je drago da mogu doživjeti i dijeliti ovo lijepo iskustvo s ovakvim umjetnicima. Obožavam ovaj stil, a kad poslušate pjesmu i pogledate spot, vidjet ćete mene, sreću i energiju. To sam ja! – zaključila je Florencia.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Zarazni plesni ritam singla "Ljubav na dug“ malo koga će ostaviti ravnodušnim i potaknut će sve na ples. Tekst koji je u suradnji s Lorenzom napisala Tihana Buklijaš Bakić savršeno se uklopio u plesni beat i specifičan vokal Florencie. Aranžmanski i produkcijski dio potpisuje Branimir Mihaljević.

Za pjesmu je snimljen i vizualno atraktivan spot u zagrebačkom restoranu Alegria. Produkcijski ga potpisuje Vrisak Digital dok je za snimateljski dio zaslužan Tomislav Pović.

"Jako sam sretan što mogu surađivati s osobom poput Florencie. Pjesma je rađena u funky disco stilu, a s obzirom da je Florencia iz Argentine, njezin naglasak dao je poseban šarm pjesmi“ – rekao nam je Lorenzo.

Tvoja reakcija?