Prvi 1159 pregleda 05. ožujka 2018.

Ljubavna kletva Oscara: Tko dobi kipića, izgubi brak

Instagram@hellopakistan

Glumcima je dobiti Oscara vrh karijere i nakon toga nižu brojne uspjehe na filmskom platnu. Nažalost, taj sav posao može utjecati na njihove brakove, posebno kod muškaraca.

Istraživanje provedeno na sveučilištu u Michiganu iz 2015. pokazuje da oni koji osvoje Oscara postanu još uspješniji, dobivaju više uloga, uspoređuje ih se s drugim cijenjenim glumcima još godinama nakon toga. 

Muškarci imaju manje sreće od žena i čini se da poznati oskarovski frajeri imaju problema u braku nakon što odnesu svoj zlatni kipić doma. 

Muškarci koji osvoje Oscara rastaju se tri puta više nego drugi glumci

Fenomen koji ih pogađa zove se poremećaj statusa. Sva ta popularnost otvara im jako puno vrata i prihvaćaju što više prilika, dok se u isto vrijeme udaljavaju od svojih žena jer su prezaposleni. 

via GIPHY

-Ako ti sve odjednom uspijeva, naravno da ti slava udari u glavu- kaže jedan od istraživača Michael Jensen. 

Kao što je istraživanje potvrdilo, ovaj fenomen više pogađa muškarce nego žene, pa se holivudske dame ne trebaju toliko brinuti. Možda bi samo mogle biti na oprezu jer su do sada one bile više pogođene tim fenomenom. 

Oskarovska ljubavna kletva uzrokovala je raspade brojnih poznatih brakova.

Neki od slavnih dečki koji su se rastali nakon svojeg vrhunca karijere su Ben Affleck, Nicolas Cage i Casey Affleck, a poznate Oskarovke koje su se također rastale su Sandra Bullock, Hillary Swank i Kate Winslet

Margot Robbie je zablistala, a sve je zgrozila Salma Hayek

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • luka61

    Svi ljubitelji filmova slobodno podržite novi YT kanal koji se na zabavan i nepretenciozan način bavi osvrtima na filmove i televizijske serije. U prvoj epizodi dotaknuli smo se Oskara. :) https://www.youtube.com/watch?v=haNTkNto8uQ&t=1s
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Hahahahhaa dakle ne mozes imat i ljubav i oskara ne ideee