Prvi 1207 pregleda 14. lipnja 2019.

Ljubavni trokuti su dosta zeznuti. Evo kako do njih dolazi

gentleman.expert/ladygaga/instagram

Ljubavni trokuti su jako zeznuta stvar, ali srećom, za njih, barem s jedne strane, postoji objašnjenje u horoskopu. Evo što kaže horoskop.

Ljubavni trokuti su užasna stvar. Sjetimo se samo Irine Shayk, Lady Gage i Bradleyja Coopera, khm. Mogu razoriti i najstabilnije veze, uništiti prijateljstva i reputaciju, ali srećom, objašnjenje za njih, barem donekle, postoji u horoskopu. 

Vage, Blizanci, Ribe i Strijelci su, navodno, najskloniji ljubavnim trokutima, a ako si jedan od tih znakova u horskopu, žao nam je...

E sad, u nastavku je objašnjenje za tri vrste ljubavnih trokuta, kako nastaju i tko je tko u tim zamršenim odnosima.

SLUČAJ 1: POTJERA

 | Autor:

Ovo je klasični ljubavni trokut. Dvije osobe su zaljubljene u istu osobu, a zbog svoje karizme i sklonosti flertu, Škorpion, Ovan, Riba, Djevica i Vaga se bore za Bika, Blizance i Strijelca.

Škorpion i Ovan su najuporniji, a Ribi, Djevici i Vagi se sviđaju misteriozne osobe. Ribe naposljetku budu povrijeđene i odustanu, Vagi cijela priča dosadi, a Djevica se naljuti jer nije na prvom mjestu.

SLUČAJ 2: SABOTAŽA

 | Autor:

Strijelac, Lav i Vodenjak kritiziraju postojeću vezu kako bi se uključili i prouzročili prekid. Rak, Vaga i Ribe su pomalo naivni i ne shvaćaju da se ovi znakovi bore za njihovu pažnju, već misle da je riječ o prijateljstvu.

Djevici, Jarcu i Blizancu nije problem prekinuti nečiju vezu, ako to žele, pa budi na oprezu. Oni su ti koji sabotiraju.

SLUČAJ 3: VARALICA

 | Autor:

Ovaj ljubavni trokut sličan je prethodnom, uz jednu razliku: Blizanci, Bikovi i Strijelci su voljni varati. Rakovi, Jarci i Vodenjaci su u ovom slučaju naivni partneri koji ne vide da im se nešto događa gotovo pred nosom. Blizanac, Bik i Strijelac su, pak, oni s kojima prva skupina 'vara'.

No, to nije sve. Astrolozi, također, smatraju kako određeni događaji i zvijezdane situacije mogu isto tako utjecati na to kad će se koji ljubavni trokut dogoditi. Evo nekih.

Pomrčina Sunca

via GIPHY

Pomrčine Sunca su tu da te gurnu u nove avanture, u isprobavanje nečeg novog i uzbudljivog. To, pak, za neke ljude znači ulazak u novu vezu dok su još uvijek u vezi s nekim drugim. Hmm...

Pomrčine mjeseca

via GIPHY

Pomrčina mjeseca suprotna je onoj Sunca, a ona je najčešće razdoblje u kojem se rješavamo onoga što nam je teret. Tako se tada najčešće prekidaju postojeće veze, ili pak varalice pokušavaju nagovoriti onoga s kime varaju da prekine vezu sa svojim dosadašnjim partnerom.

Retrogradni Merkur

via GIPHY

E sad. Ovdje je jako bitno u kojem je znaku Merkur, planet komunikacije. Za taj znak to onda znači da će nevjera vjerojatno isplivati na vidjelo, probudit će se neke stare rane u vezi, započeti određene svađe, a time će ljubavni trokut biti još nekoliko puta bolniji. Sljedeći retrogradni Merkur je u Škorpionu tamo negdje oko Noći vještica...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hmmm.... zanimljivo