Prvi 6034 pregleda 22. siječnja 2023.

Ljude iznenađuje kako su 45-godišnjaci izgledali 90-ih!

CANVA/SCREENSHOT/YOUTUBE

Objava na Twitteru potaknula je raspravu o tome kako su 45-godišnjaci izgledali 90-ih, za razliku od Jennifer Lopez ili Kim Kardashian

U pitanju je komedija Father of the Bride Part II (1995), u kojoj se muž i otac (Steve Martin) mora nositi ne samo s trudnoćom svoje kćeri, već i s trudnoćom svoje žene (Diane Keaton).

“Nevjerojatna stvar koja se promijenila u 30 godina je da su 1995. godine ovako trebali izgledati 45-godišnjaci", komentirala je scenaristica i redateljica Jessica Ellis.

Otkako je objavljena prije nekoliko tjedana, slika je pogledana gotovo 6,5 milijuna puta, prikupivši tisuće lajkova i retvitova.

Mnogi su se komentatori složili s Ellisovom tvrdnjom da se "većina ljudi u 40-ima više ne oblači ovako" i da je možda došlo do "popuštanja pravila o odjeći primjerenoj dobi" od 90-ih.

Neki su kao usporedbu istaknuli 42-godišnju Kim Kardashian i 53-godišnju Jennifer Lopez.

Jedan je komentator napisao: "Netko na TikToku je rekao da bi, ako biste danas preradili film s glumcima iste dobi, to bili Ashton Kutcher i Katherine Heigl." U međuvremenu, nekolicina je istaknula da su Zlatne djevojke trebale biti u srednjim 50-ima kada je taj show počeo. 

 | Autor: kimkardashian@instagram kimkardashian@instagram  | Autor: Kathy Hutchins/MONICA ALMEIDA/Reuters/IPA/O'Connor/Press Association/PIXSELL Kathy Hutchins/MONICA ALMEIDA/Reuters/IPA/O'Connor/Press Association/PIXSELL

Pogledajte kako se danas osobe koje imaju više od 45 godina prikazuje u filmovima. Nedavni primjer obiteljske komedije, Karta za raj, u kojoj glume Julia Roberts i George Clooney prikazuje vrlo moderno obučen par kojima ne biste dali više od 40, zar ne? 

 | Autor: CANVA/SCREENSHOT/YOUTUBE CANVA/SCREENSHOT/YOUTUBE

 

 

Obožavaš pjevati? Sanjaš o nastupu na velikim pozornicama? Vrijeme ti je da se prijaviš na novi glazbeni show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 eura i pokaži što znaš!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?