Prvi 282 pregleda 30. travnja 2019.

Ljudi, Hailey definitivno ne želi djecu. Barem ne još

https://www.instagram.com/baldwinshots/

Iako su fanovi u jednom trenutku čak bili uvjereni da je Hailey trudna, ona definitivno ne želi djecu. Barem ne još tako brzo

Još otkad su se Hailey i Justin vjenčali prošle jeseni, fanovi su sve više zainteresirani za njihovu vezu. Zašto su se tako brzo vjenčali? Zašto se svađaju u javnosti? Fanovi su čak razvili i teoriju da je Hailey trudna, piše Seventeen. No, čini se kako Hailey definitivno još tako skoro ne planira biti mama, baš kao ni njezina frendica Kendall.

Šale se oko toga

Kendall Jenner i Hailey Baldwin imaju puno toga zajedničkog. Obje su modeli i dolaze iz poznatih obitelji i - ono što smo već naveli - nijedna još ne želi imati djecu. Nedavno je Kendall podijelila preslatku fotku svoje obitelji i meme 'Trudnoća je u zraku'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good to know. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Hailey je tu fotku komentirala s: '"AHHHAHAHAAA, točno", što ipak pokazuje kako ni njoj ni Justinu djeca još nisu na umu.

No, to fanovima ponekad ne znači ništa pa i dalje ne odustaju od teorije 'Justin i Hailey bit će roditelji vrlo skoro'. Evo nekih znakova za koje se pritom drže.

Justinova mama želi prinovu u obitelji

Za Prvi april su se Justin i Hailey našalili na račun trudnoće što je razbjesnilo fanove. Justinova mama Pattie Mallette komentirala je objavu "Bolje bi bilo da je šala". Kasnije je objasnila kako je veoma uzbuđena i da se raduje unucima. "Imat ćete prekrasnu djecu i bit ćete odlični roditelji kada bude vrijeme za to", napisala je.

Justin je navodno spreman biti tata

Justin je više puta izjavio kako želi biti mladi tata. Promijenio se u posljednjih šest mjeseci i san mu je da postane otac. Navodno se par slaže oko odluke da mladi žele imati djecu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable.... the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. 👑 but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Otkrio je da radi na sebi kako bi mogao biti tata kakav želi biti

Glasine su počele kružiti kada je u svojoj Instagram objavi megagpopularni pjevač otvorio svoje srce. Rekao je kako je posljednja turneja bila veoma teška te da je fokusiran na popravljanje problema, s sve  "kako bi mogao održati svoj brak i biti otac kakav želi biti."

Hailey je izjavila kako su djeca sve bliža budućnost

U prosincu prošle godine, Hailey je u intervjuu rekla kako obožava djecu te da jedva čeka imati vlastitu. Priznala je kako je to sada već bliža budućnost zbog braka s Justinom.

Ipak, ovaj dio 'bliža budućnost' fanovi su očito shvatili malo drugačije od Hailey. Njima 'bliža budućnost' očito znači jako brzo, a Hailey - ne baš tako brzo.

Što ti misliš, kad će njih dvoje postati roditelji?

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pa kako žele :)