Prvi 277 pregleda 27. rujna 2019.

Logan Paul otkrio: Kendall Jenner mi je celebrity crush

loganpaul/Instagram KendallJenner/Instagram

Youtuber je sve iznenadio priznanjem da bi rado hodao s poznatim modelom. Ubrzo su mu rekli kako kod nje ne bi imao šanse, ali ipak neće odustati.

Logan Paul ima 'celebrity crush'!

U podcastu Foodgod: OMFG pitao je Jonathana Chebana zanimljivo pitanje: "Misliš li da imam šanse sa Kendall Jenner?". Odigrao je to jako pametno jer je Jonathan blizak s obitelji Kardashian-Jenner, javlja Cosmopolitan.

On mu je istog trena odgovorio: "Mislim da ne. Kendall hoda sa dečkima koje ne eksponira javnosti, a ni oni sami si to ne rade. "Kad bi bio s njom i sljedeći dan bi skakao padobranom, to joj ne bi odgovaralo."

Neće odustati od simpatije

Unatoč tome što mu je rekao Jonathan, Logan neće odustati od svoje simpatije. Rekao mu je kako je takav samo u javnosti i da je privatno sasvim drugačiji. Uvjeren je kako bi ga Kendall prihvatila kad bi s njom porazgovarao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Ksubi out now #ksubi by @dexternavy #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Spreman je za ozbiljnu vezu, a misli da bi mu Kendall bila savršena cura. Sretno mu bilo u 'osvajanju'!

 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?