Prvi 694 pregleda 26. rujna 2019.

Louis iz 1D progovorio o najtežem razdoblju u životu

louist91/instagram

"Pretvorio sam nešto užasno mračno u nešto što me osnažuje", poručio je pjevač.

Bivši član grupe One Direction, Louis Tomlinson, prvi je put progovorio o najtežem razdoblju svog života. Priznao je kako se osjeća nakon gubitka majke i sestre, čak dvije bliske i važne osobe u jako kratkom vremenu.

Naime, već smo vam pisali o toma kako se njegova mlađa sestra, Felicite Tomlinson, predozirala, a majka mu je umrla prije dvije godine od leukemije. To životno razdoblje je bilo iznimno teško za pjevača, i dalje jest, ali naučilo ga je jednu vrlo važnu stvar, priznao je.

Iz svega je pokušao izvući nešto pozitivno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My mother looking gorgeous before the Brits earlier this year . I love you and miss you so much !

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91) on

Felicite se 'odala' drogama jer se borila s tugom zbog majčine smrti. Na kraju se predozirala i umrla, a njezin brat je ostao slomljen. No, Louis je priznao kako je ipak uspio nešto pozitivno izvući iz ovog teškog razdoblja...

"Cijelo to mračno razdoblje me nečemu naučilo. Možda zvuči glupo, ali daje mi snage da prođem preko svih problema i tuge s kojima se moram boriti. Ako sam proživio sve ono, onda ću preživjeti sve", rekao je pjevač.

Louis nastoji živjeti gledajući na svijet pozitivno, i trudi se ne dopustiti da mu negativnost i tuga preuzmu život. Nastoji živjeti po savjetima i učenjima svoje majke koja mu je uvijek govorila da mora u svemu nalaziti nešto lijepo. Trenutno se fokusirao na karijeru i radi na tome da stvara što bolje stvari.

"Ne želim da me ljudi sažalijevaju, jer si ni ja to ne radim", priznao je.

Mora nastaviti dalje

Unatoč svemu, zadržao je pozitivan stav, a mi mu se na tome istinski divimo. Nadamo se da su tamni oblaci konačno iza njega i da ga čeka lakše, ljepše i bolje razdoblje.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?