Prvi 25 pregleda 23. siječnja 2016.

Louis je postao tata: Jedan presladak detalj je to potvrdio!

Louis Tomlinson

Novopečeni roditelji svojim će kućama iz bolnice ponijeti predivnu uspomenu na rođenje njihovog djeteta...

Član grupe One Direction, Louis Tomlinson (24) po prvi je put postao tata! Iz zasad nepotvrđenih izvora, doznaje se kako je riječ o dječaku čije ime ni Louis, kao ni djetetova majka Briana Jungwirth (23), još uvijek nisu otkrili.

Iako informacija o rođenju njihova djeteta još uvijek nije potvrđena, jedan se presladak detalj tu informaciju potiho potvrdio!

Naime, kako prenosi portal Daily Mail, Louis je viđen u trgovini sunčanim naočalama u blizini bolnice u Los Angelesu, u kojoj je smještena Briana te njihovo tek rođeno dijete.

Ono što osobito privlači pozornost, ali i u tišini potvrđuje vijest o rođenju, je plastična bijela narukvica koju Tomlinson ponosno nosi oko lijeve ruke. Riječ je o narukvici koju roditelji dobiju u bolnici. 

Iako je veza između pjevača i Briane bila kratkog vijeka, odmah nakon saznanja o njezinoj trudnoći, Louis je objavio kako će ostati u dobrim odnosima te da će zajedno podizati svoje dijete. U posljednje vrijeme slobodne trenutke najradije provodi u društvu nove djevojke Danielle Campbell, ali baš kao što je i obećao, bio je uz Brianu kad je stigao trenutak da upoznaju njihovo dijete... 

Više fotografija mladog tate pogledajte na portalu Daily Mail.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?