Prvi 645 pregleda 27. svibnja 2021.

Luce (6) je najveća zvijezda hita 'Crveno bijelo plava'!

Luce je uz rep zvijezdu, Hiljsona Mandelu i Rap Camp pobjednika, Karla Kreša Š, otpjevala novi JoomBooov navijački hit 'Crveno bijelo plava', a tata Vlaho ne može biti ponosniji na prvi ovakav nastup svoje kćerkice

Na JoomBoosu je izašla nova navijačka pjesma 'Crveno-bijelo-plava', a najveća zvijezda pjesme i spota nisu ni Hiljson ni Karlo Kreš ni brojni influenceri koji se u njoj pojavljuju, već 6-godišnja Lucija, kćerka Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović. Vlaho je, inače, i autor ove nove navijačke stvari, a radio ju je u suradnji s Mihovilom Šoštarićem iz studija Republika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luciji je ovo prvi ovakav nastup u pjesmi i spotu, a sve se dogodilo sasvim slučajno.

"Lucija jako voli dolaziti u studio gdje snimamo pa se tako i ova 'suradnja' dogodila sasvim slučajno. Hiljson ju je čuo kako pjeva i odlučio da moramo i nju ubaciti u pjesmu. Tako je to otprilike išlo", govori nam ponosni tata Vlaho te dodaje kako će Luce ipak sama odabrati hoće li se u budućnosti ozbiljnije baviti glazbom ili će odabrati neki drugi put.

 | Autor:

"Luce još nije u glazbenim vodama, a vidjet ćemo hoće li nekada biti ili ne. To će svakako biti samo njen izbor. Ako ništa drugo, ova će joj pjesma zasigurno ostati lijepa uspomena", objašnjava Vlaho.

Hiljson je, pak, potpuno oduševljen Luce i njezinom karizmom i predviđa joj blistavu glazbenu karijeru u budućnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

"Lucija je definitivno najveća zvijezda cijele pjesme! Ona je jedna prekrasna duša i mislim da je ovo tek početak njene karijere, a već nas je sve zasjenila", ispričao nam je Hiljson. Uz njih dvoje, pjesmu izvodi i Š, pobjednik zadnje sezone JoomBoosova showa Rap Camp. 

"Š i ja kliknuli smo još dok su se snimale epizode Rap Campa, tako da je gušt bilo snimati i raditi s njim na ovoj pjesmi jer stvarno ima dara za repanje i dobro roka", govori Hiljson. A odakle inspiracija za ovaj navijački hit? 

 | Autor:

"Inspiracija nam svakako dolazi iz ljubavi koju imamo prema svojoj domovini, a koja nadilazi čak i sve loše stvari i probleme koji ju more i o kojima čitamo svakodnevno. Naravno da polet i zajedništvo rastu što nam se više približava Europsko nogometno prvenstvo, pa je to bio dobar motiv za ovakvu pjesmu", ispričao nam je Vlaho, koji je oduševljen njihovom zajedničkom energijom.

"I Hiljson i Š su mi fenomenalni, pogotovo u kombinaciji. Hiljson je već stari iskusni lisac, rijetko tko na sceni može parirati njegovom talentu i upornosti. Š je također fantastičan, predviđam mu super karijeru", dodaje Vlaho za kraj. 

 | Autor:

Kako njih troje zvuče u novoj navijačkoj pjesmi o kojoj bruje svi i kako izgleda spot snimljen s brojnim poznatim influencerima, pogledajte i poslušajte ekskluzivno na JoomBoos YouTubeu i svim ostalim kanalima, kao i na 24sata Oriđiđi Videoteci.

POGLEDAJTE REAKCIJU JOOMBOOSOVACA NA NOVU NAVIJAČKU PJESMU:

Nova navijačka himna napravljena je uoči Europskog nogometnog prvenstva kao podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u pohodu na titulu prvaka EURO 2021. Ovaj sadržaj financiran je uz potporu Europskog parlamenta u sklopu projekta #EUnited. Europski parlament ni na koji način nije odgovoran za informacije i gledišta izražena u objavljenom sadržaju.

 | Autor:

Tvoja reakcija?