Prvi Savršen spoj 1386 pregleda 24. travnja 2019.

Luciano se iz Sarajeva vratio s nagradama, ali se i fino najeo

Popričali smo s njime sad kad je nakratko stigao u Zagreb pa nam je otkrio kako se osjeća nakon novih nagrada i što još sprema

JoomBoosovac Luciano sudjelovao je na Inter Dance Festu u Sarajevu, gdje je s partnericom pokupio čak dvije nagrade - prvo mjesto u Grand Prixu i drugo mjesto u hip-hop parovima. Konkurencija je bila velika jer su Sarajevo doputovali natjecatelji iz više od 18 država, što samo dodatno pokazuje koliko je Luciano genijalan plesač i koliko je ova nagrada važna.  Bravo, Luciano!

Njegove nove koreografije inače svakog petka možeš gledati na našem IGTV-u, a dosad je plesao na brutalne hitove Ariane Grande, Selene Gomez i Billie Ellish. Sad je na kratko doputovao u Zagreb na snimanje 'Savršenog spoja' pa smo s njime popričali o natjecanju, plesu i novim planovima. Evo što nam je rekao. 

Kako se osjećaš nakon što si osvojio nagradu?

Dosad sam sa svojim klubom osvojio puno medalja i pehara, ali svaki put je kao prvi. Adrenalin prije izlaska na podij se ne može opisati riječima.

Koliko si se pripremao za Sarajevo i kako?

Koreografiju za parove smo partnerica Marcela i ja slagali dva sata i onda smo prije ili poslije zajedničkih treninga nekoliko puta vježbali uz glazbu.

Što ti se najviše svidjelo u Sarajevu?

Tamo uvijek volim pojesti pitu ili burek. Ipak je to Sarajevo!

Kada se rodila ljubav prema plesu?

Ljubav prema plesu rodila se davno, dok sam bio dječačić, a u plesni klub sam se upisao u prvom razredu osnovne škole. Sjećam se da sam na vjenčanjima bio rasplesano dijete, a posebno kada bi zasvirala Severina ili Colonia. 

Imaš li omiljenu glazbu na koju voliš plesati?

Najviše volim slušati pop glazbu pa tako i plesati na nju. Odmalena sam fan Lady Gage, Cher i Madonne.

Koliko često treniraš?

Svaki dan radim na sebi, iako ne stignem uvijek na treninge . Uvijek nađem vrijeme za vježbanje, bez obzira gdje sam. 

Odakle inspiracija za koreografije?

Jako sam maštovit pa moj mozak za takve stvari radi 100 na sat. Čim mi ideja padne na pamet odmah je počnem razvijati. 

Imaš li omiljenog plesača?

Obožavam pratiti sve plesne skupine, ali najviše The Royal Family, a često gledam i videa iz plesne radionice Milennium.

U kojem plesu najviše uživaš?

Uživam u svim uličnim plesovima, ali izdvojio bih hip hop, vogue, wacing i dance hall.

Pripremaš li se za neka nova natjecanja?

U svibnju putujem u Beograd na reviju za koju pripremam nove stvari. Veselim se tom putovanju jer će kostimografija biti odlična pa ću se vratiti s puno dobrih slika i videa. 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO: 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Bravo Lucianoo