Prvi 737 pregleda 30. siječnja 2021.

Lucija (7) treba našu pomoć: 'Uključimo se što prije'

pixsell/privatna arhiva

Luciji je hitno potrebna naša pomoć, uključimo se!

Sedmogodišnja djevojčica Lucija iz Vinkovaca, učenica 1. razreda Osnovne škole Josipa Kozarca, boluje od leukemije i već je dva mjeseca u Zagrebu na liječenju od ove opake bolesti, a sada treba našu pomoć. Kemoterapija ovoj hrabroj djevojčici, nažalost, ne pomaže i stoga je što prije potrebna transplantacija koštane srži, javlja portal Novosti.

Lucija HITNO treba našu pomoć ‼‼‼ Mala Vinkovčanka, Lucija Šuvaković ima 7 godina i prije 2 mjeseca dijagnosticirana...

Objavljuje Gradski portal Cibalia.infoČetvrtak, 28. siječnja 2021.

Njezina majka Lidija stoga je poslala apel svim dobrim ljudima koji se žele i mogu odazvati, da u utorak, 2. veljače, između 14 i 19 sati dođu u prostorije Crvenog križa u Vinkovcima gdje je organizirano dobrovoljno darivanje krvi. Svi oni koji dođu i koji će to htjeti moći će se ondje registrirati i kao donori koštane srži, a njezina je mama pozvala sve zdrave sugrađane i sugrađanke između 18 i 40 godina da se odazovu, ukoliko su u mogućnosti. Do transplantacije je ostalo još svega šest do osam tjedana te je nužno što prije naći donora. 

Prije dolaska, a zbog situacije s korona virusom, potrebno je nazvati Crveni križ na broj telefona 032/332 523 i dogovoriti termin za utorak, istaknula je mama Lidija. 

Svi koji su u Vinkovcima ili u blizini, imaju između 18 i 40 godina, zdravi su i bez kroničnih bolesti, mogu se odazvati na dobrovoljno darivanje i tako možda pomoći malenoj Luciji, lavici koja nas sada treba više nego ikad! 

Tvoja reakcija?