Prvi 1531 pregleda 17. rujna 2019.

Lupus ili nešto gore? Kim otkrila od čega boluje

Kim Kardashian/Instagram

"U ovakvim situacijama je normalno da vam na pamet padaju najgori mogući scenariji", rekla je Kim.

Nakon razgovora s doktorima oko bolnih glavobolja i napuhnutosti, Kim Kardashian dala je krv i napokon dobila dijagnozu - rezultati su pokazali kako je moguće da ima lupus i reumatoidni artritis. No, ti su se rezultati na kraju pokazali kao lažna uzbuna. Nasreću.

Olakšanje?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💅🏼

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Dijagnoza me baš pogodila, no nisam si htjela dopustiti da se raspadnem. Imam djecu i obitelj i moram misliti na njih. Što god vam se dogodi u životu, u redu je malo žaliti no onda treba razmišljati pozitivno i naučiti se boriti se s bolešću. Nema smisla biti depresivan zbog toga", rekla je Kim. No, liječnici u američkoj klinici rekli su joj kako to nije točna dijagnoza te da testovi znaju biti lažno pozitivni. 

Moći će normalno nastaviti živjeti

via GIPHY

U nedjeljnoj epizodi KUWTK Kim je doznala da nema lupus, već psorijatični artritis, koji je posljednica psorijaze. Vijest je za Kim bila veliko olakšanje, što je sasvim normalno.

"Bol nekad ode pa se pojavi, ali mogu to kontrolirati. Ovo me neće zaustaviti", zaključila je Kim te rekla kako joj je pao kamen sa srca. S ovime će, kaže, ipak moći normalnije živjeti.

 

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?