Prvi 1004 pregleda 13. siječnja 2022.

Machine Gun Kelly zaprosio je Megan Fox

Davor Puklavec /pixsell/canva

Američka glumica Megan Fox na svom je Instagram profilu podijelila sretnu vijest o svojim zarukama s reperom Machine Gun Kellyjem

Megan Fox, zvijezda filmova 'Jennifer's Body', 'Transformers' i mnogih drugih, na svom je Instagramu podijelila sretnu vijest o zarukama s reperom Machine Gun Kellyjem, piše E! News. U objavi se nalazi video u kojemu možemo vidjeti trenutak prosidbe ispod stabla bengalske smokve, koje je imalo jako veliko značenje u njihovoj vezi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

"U srpnju 2020. godine sjedali smo ispod ovog stabla bengalske smokve. Tražili smo čaroliju. Tada nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom vremenu. Nismo bili svjesni ni rada i žrtava koje je od nas zahtijevala naša veza, ali bili smo opijeni ljubavlju", napisala je Megan u opisu svoje objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

"Nekako, godinu i pol dana kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao, ali i smijali se više nego što sam ikad mislila da je moguće, pitao me da se udam za njega. I, baš kao u svakom prijašnjem životu i u svakom životu koji slijedi nakon ovoga, rekla sam 'da'", dodala je glumica.

Megan i Machine Gun Kelly, pravog imena Colson Baker, svoju su vezu obznanili javnosti u srpnju 2020. godine, ali su ju započeli nekoliko mjeseci ranije, kada su se upoznali na setu filma 'Midnight in the Switchgrass'. 

Nadamo se da će Megan uskoro pokazati i svoj zaručnički prsten, a jedva čekamo i fotke s vjenčanja! A vi?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?