Prvi 106 pregleda 12. lipnja 2016.

Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske?

Utakmica Hrvatska - Turska
Pixsell
Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske? Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske? Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske? Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske? Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske? Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske? Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske? Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske? Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske? Maestralna pobjeda: Kako se slavi diljem Hrvatske?

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je nastup na EURU veličanstvenom pobjedom

Zaslužena pobjeda protiv Turske u Parizu obilježila je početak nastupa Hrvatske reprezentacije na Euru 2016.

Otvorili su turnir na najbolji mogući način. Dominacija Vatrenih bila je očigledna već u prvom poluvremenu kada je Luka Modrić, najbolji igrač utakmice, zabio pobjednički, jedini gol. Nažalost, propuštene su još mnoge dobre prilike.

Utakmica Hrvatska - Turska | Autor: Pixsell Pixsell

Mnogi su i prije početka tekme Hrvatsku isticali kao favorita, a to je na samome kraju i potvrđeno. Hrvatska je uzela tri boda u ovoj teškoj utakmici, a igrači se sada u miru mogu posvetiti pripremama za utakmice sa Španjolskom i Češkom.

Oduševljenje zbog pobjede, osim u Francuskoj, vladalo je i u cijeloj Hrvatskoj pa su je mnogi navijači na glavnom zagrebačkom trgu proslavili kupanjem u Manduševcu

Hrvatska će sljedeći nastup imati u petak 17. lipnja protiv Češke u Saint-Etienneu u 18 sati, a u posljednjem, 3. kolu će Hrvatska igrati protiv Španjolske 21. lipnja u Bordeauxu u 21 sat.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako se slavilo diljem Hrvatske! :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?