Prvi 1025 pregleda 20. listopada 2022.

Magdalena Folnožić o početku karijere i dečku TikTokeru

Filip Miloš/Instagram

Magdalena Folnožić (18) jedna je od najIT djevojaka na društvenim mrežama. Na TikToku i Instagramu je trenutno prati više od 250 tisuća obožavatelja, a njezine makeup i modne savjete žele znati sve tinejdžerice. Često iznenađuje i prekrasnim vlogovima s putovanja, a u ekskluzivnom nam je intervjuu ispričala kako je započela njezina karijera na mrežama, što najviše voli snimati i kako joj je snimati s dečkom, Leonom Kosanovićem Picekom

1. Tvoja priča na TikToku i društvenim mrežama krenula je za vrijeme kad smo jako puno vremena svi provodili kod kuće. Ispričaj nam malo kako si počela snimati i kako si se, od tada do danas, razvila kao video kreator?

Moja karijera je počela sasvim slučajno, iz dosade. Moj dečko je prvi počeo koristiti aplikaciju TikTok jer se na taj način zabavljao i rješavao dosade, stalno mi je govorio kako je zabavno i kako moram probati i nakon par tjedana me nagovorio. Prvo sam snimala neke trending plesove, a s vremenom sam shvatila da volim modu i šminkanje te su moje sposobnosti tranzicija sve bolje svakim novim videom!

 | Autor: Filip Miloš Filip Miloš

2. U kakvim temama najviše guštaš i što najviše voliš snimati? Gdje se osjećaš 'kao doma'?

Volim pričati o svemu, ponajviše o "tabu" temama jer smatram da zaslužuju veću pažnju. Najviše volim snimati vlogove s putovanja i makeup tranzicije jer mi one podižu samopouzdanje. A nevezano za lokaciju, kada sam sa dečkom osjećam se kao da sam doma, kao da je on moj dom!

 | Autor: Filip Miloš Filip Miloš

3. Često snimaš i sa svojim dečkom, Leonom Kosanovićem. Kako se slažete privatno, a kako kad je u pitanju influencanje i snimanje? :)

Svaki korak u influencingu smo zajedno radili i pratili jedno drugo. Podržavamo se, pomažemo si tijekom snimanja i s idejama, a privatno smo jedna slatka ljubavna bajka koja je priča za neki drugi put...

@picekica_original bila gladna, i ostala.@Picek #nikognijebriga #fyp ♬ Originalton - 1905🦁

4. Odakle ideja za nadimke Picek i Picekica, po kojima vas mnogi prepoznaju online? 

Leon je tokom srednje dobio nadimak "picek" i ja sam ga nekako "preuzela"  i prilagodila ženskom rodu kako bi nas pratitelji lakše povezali.

5. Jako voliš putovati i sve na tim putovanjima dokumentirati svojim pametnim telefonom za društvene mreže. Kako ti u tome pomaže tvoj uvijek vjerni tech partner - novi Samsung? :)

Odlično je što mi Samsung ZFlip4 puno olakšava snimanje u trenutku npr. ne moram posvuda nositi stalak jer je mobitel savitljiv i lako ga je namjestiti na bilo kojoj lokaciji. Put s njim mi olakšava gotovo pola posla i čini me opuštenom.

 | Autor: Filip Miloš Filip Miloš

6. Koje su najbolje karakteristike novog Samsung pametnog telefona koje bi uvijek svima izdvojila? 

Definitivno bih izdvojila mogućnost da istovremeno snimam zadnjom kamerom i vidim se s druge strane mobitela jer "pravi influencer" će za snimanje uvijek preferirati više zadnju nego prednju kameru! Također, izbor boja me oduševio i ova pastelno ljubičasta nijansa mi je oduvijek prelijepa boja...

 | Autor: Filip Miloš Filip Miloš

7. Što nam spremaš u budućnosti na mrežama? Imaš li već nekih novih, super kul ideja koje ćemo uskoro kod tebe gledati? 

Ja sam uvijek puna ideja, samo ne odajem sve ideje uvijek i odmah, svakako imam već barem pet novih ideja i aktivnosti kako bih ostala zanimljiva svojoj publici! :)

O Magdaleni, njezinim predobrim tranzicijama, TikTokovima i zanimljivim trendovima koje snima još ćemo mnogo toga čuti i u budućnosti! Baš kao i o novim, brutalnim Samsung Galaxy pametnim telefonima i ostalim smart uređajima koji iz modela u model oduševljavaju performansama, dizajnom i mogućnostima koje pružaju. Ne samo influencerima, već i svima vama! 

A sve detalje o najbrutalnijim Samsung Galaxy modelima možete pronaći i na službenoj stranici. Sigurni smo da će i vas oduševiti jednako kao i Magdalenu!

Pravo vrijeme za kupovinu novih Samsung pametnih uređaja je upravo sada, u sklopu nacionalne promocije svi koji kupe Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 pametni telefon, kao i neki od uređaja Galaxy S22 serije na dar dobivaju upravo Galaxy Watch5. Ovu priliku možete iskoristiti do 31. listopada 2022. ili do isteka zaliha poklona. Za pravo na poklon potrebno se prethodno registrirati putem Samsung Members aplikacije. Više informacija o promociji pronađite ovdje.

Tvoja reakcija?