Prvi 652 pregleda 30. rujna 2022.

Magic Leon nam je otkrio tajne svojih trikova

Naš najpoznatiji Instagram mađioničar Magic Leon svaki dan nam pokaže neki dank trik, a danas nam je odlučio konačno otkriti tko je njegov glavni asistent. Leon kaže da su mađioničari boomeri uvijek imali zgodne asistentice, ali on brije drugačije. Njegovi glavni asistenti su dva digitalna čuda – otkrijte koja!

"Samo umjetničko ime govori o tome tko sam, uz mađioničarstvo, moju prvu ljubav, bavim se i stvaranjem sadržaja za vlastite društvene mreže i dio sam JoomBoosa već osam dugih godina kada je zapravo ljubav prema snimanju dobila svoj puni sjaj. Uz stvaranje sadržaja snimio sam i producirao nekoliko glazbenih spotova i reklame za velike kampanje. Svijet mađioničarstva je moja svakodnevica i ove godine slavim 20 godina od kako sam odlučio postati mađioničar", kaže nam Leon.

 | Autor:

"Ljudi me često traže da im pokažem neki trik 'na brzinu', tako da je moj novi Samsung Galaxy Z Flip4 rekvizit kojeg uvijek imam pri ruci i uvijek izazove perfektne reakcije. Galaxy Z Flip4 sam je po sebi magičan, jer sa svojim dizajnom očarava ljude i već prilikom uzimanja uređaja u ruku dobivam reakcije gledatelja. Uz to što je praktičan, ima odličnu kameru koju želim istaknuti jer savršeno povezuje moje trikove s društvenim mrežama! Njegova mogućnost preklapanja mi olakšava snimanje jer ne moram uvijek imati stativ uz sebe, samo ga preklopim na pola, odložim na stol ili negdje drugdje, podignem ruku i započnem snimanje. Odličan asistent!“, ističe Leon.

"Jako zanimljiv dodatak je zaslon kod stražnje kamere što omogućava još kvalitetniji selfie, a s obzirom da nastupamo po cijeloj Hrvatskoj često posjetimo neka nova mjesta i stvaranje uspomena nam je postalo olakšano, a kvalitetnije! O kvaliteti kamere mislim da ni ne moram govoriti. Monika i ja bili smo na mini godišnjem u Veneciji, uvijek na putovanja nosimo kameru, no ovaj puta nismo imali potrebe za time, Galaxy Z Flip4 sam po sebi ima profesionalnu kameru, toliko o kvaliteti! Zaljubljen sam! Mislim da je Monika malo ljubomorna“, smije se Leon.

 | Autor:

Leon je otkrio i kako dolazi do trikova i od kuda mu inspiracija.

"Upravo sam na poklon dobio nekoliko knjiga vezanih za trikove, no knjige su na francuskom. Nisam baš Francuz pa mi prijevod iste baš i ne ide, ali imam pravog mađioničara u ruci koji mi prevodi svaki jezik. Otkriće godine! Unutar kamere se nalazi opcija Bixby Vision, s kojom mogu u realnom vremenu prevesti tekst iz knjige koristeći kameru, što to stvarno nije otkriće? Mogu se pohvaliti da razumijem francuski. Osim toga, isti taj tekst mogu kopirati u međuspremnik i mogu ga zalijepiti u bilješke“, objašnjava. 

 | Autor:

Pitali smo Leona i ima li neki trik kako se nakon tri sata sna osjećati kao da si spavao deset sati?

"Još jedna stvar koju želim istaknuti, a to je Galaxy Watch5 koji ima revolucionarne mogućnosti, poput mjerenja tlaka, pulsa i kisika u krvi. Prati san i to mi uvelike pomaže pratiti ritam koji mi je prijeko potreban zbog opsega posla. Skoro pa broji ovčice umjesto mene! Jako sam zadovoljan svojim novim Galaxy uređajima, upotpunili su moj karakter i olakšali stvaranje čarolije i prenošenje iste na druge“, ističe Magic Leon.

 | Autor:

Novi članovi Galaxy Fam imaju sve što ti treba: super kameru, dugotrajnu bateriju, opcije za najbolje videozapise. Sad i ti možeš pokazati svoj talent, bez obzira baviš li se sportom, plesom, glumom, pjevanjem ili nečim drugačijim kao što je magija. Ako i ti tražiš neki 'out of this world' pametni telefon koji će te učiniti zvijezdom Tik-Toka, YouTubea ili Instagrama pogledaj na Samsung web i pronađi uređaj za sebe. I baš kao i Leon, nemoj zaboraviti na Watch5 kako bi uvijek bio/bila 'on time'.

Pravo vrijeme za kupovinu novih Samsung pametnih uređaja je upravo sada, u sklopu nacionalne promocije svi koji kupe Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 pametni telefon, kao i neki od uređaja Galaxy S22 serije na dar dobivaju upravo Galaxy Watch5. Ovu priliku možete iskoristiti do 31. listopada 2022. ili do isteka zaliha poklona. Za pravo na poklon potrebno se prethodno registrirati putem Samsung Members aplikacije.

Više informacija o promociji pronađite na poveznici.

Tvoja reakcija?