Prvi 4043 pregleda 25. rujna 2022.

Magic Leon osvojio zlatni gumb na Supertalentu!

MagicLeon/Instagram/canva

Deveta sezona popularnog talent showa 'Supertalent' počela je jučer, a već je u prvoj epizodi 'pao' i zlatni gum kojeg je, svojim odličnim nastupom, zaslužio iluzionist Magic Leon

Leon je svojim nastupom u potpunosti oduševio žiri, ali i voditelje Franu Ridjana i Igora Mešina koji su bez zadrške potrčali pritisnuti zlatni gumb koji je Leonu omogućio izravan prolazak u polufinale, piše 24sata.

"Bio sam skeptičan na početku jer nisam znao što da očekujemo, ali mislim da smo svi oduševljeni", poručio mu je novi član žirija Fabijan Pavao Medvešek.

Nakon što su pozornicu prekrili zlatni konfeti, Leonu je zagrljaj dotrčala njegova supruga Monika s kojom je još od srednje škole, odnosno, već 11 godina.

"Ona je tu i podržava me u svemu. Vidimo se u polufinalu", poručio je Leon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monika (@mrs_moncina)

Moramo još i nadodati da je Leon član naše JoomBoos ekipe od samih početaka te da, zajedno sa svojom suprugom Monikom, već šest godina nesebično i na najkreativnije načine zabavlja našu vjernu publiku. Neki od njihovih videa na našem YouTube kanalu imaju više od pola milijuna pregleda što pokazuje koliko su posvećeni onome što rade, ali i da se naši pratitelji još uvijek nisu zasitili njihovih prankova, eksperimenata i drugih urnebesnih videa. 

A ako još nešto želite saznati o Leonu, sigurno će vas razveseliti vijest da uskoro izlazi novi JoomBoos Videostar magazin u kojemu ćete imati prilike pročitati veliku cover priču o njemu.

Bravo Leone! Jedva čekamo gledati tvoj nastup u polufinalu!

Tvoja reakcija?