Prvi 2075 pregleda 23. svibnja 2021.

Magic Leon oženio je svoju Moniku: 'Naša peta sreća!'

magicleon/instagram

JoomBoosovac Leon i njegova odabranica, youtuberica Monika, trebali su se vjenčati još prošle godine, ali im je vjenčanje nekoliko puta odgođeno zbog pandemije koronavirusa

Nakon četiri neuspjela i odgođena 'pokušaja', Magic Leon i Mr. Mončina napokon su izrekli sudbonosno 'da'! "Ovo je naša peta sreća", napisao je Leon na društvenim mrežama, presretan što Moniku napokon može zvati svojom suprugom. 

Leon i Monika vjenčali su se ovog vikenda u crkvi u Velikoj Gorici, a na svadbi su uz njih bili samo najbliži prijatelji i obitelj. Zbog mjera, koje još uvijek vrijede zbog pandemije, nisu mogli pozvati sve prijatelje i sve kolege koje su planirali, ali za njih, kažu, spremaju poseban party kad mjere popuste. 

'Uspjeli smo! Napokon..."

Dirljivom objavom na društvenim mrežama Leon je opisao svoju sreću nakon vjenčanja s Monikom. 

"USPJELI SMO! Napokon, nakon četiri pokušaja, za nas je vrijedila peta sreća. Dokazali smo kako smo ustrajni u našoj ljubavi i spremni smo prijeći preko svake prepreke za ostvarenje naših snova. ❤️ Prstenje je na rukama (ja se još navikavam 😁). Sretno nam bilo, ženo moja, i u vječnosti ljubi me", napisao je Leon i dirnuo svoje pratitelje, koji su im redom čestitali u komentarima.

"Čestitam", "Želim vam sve najbolje", "Bravooo", samo su neki od komentara njihovih pratitelja, prijatelja i kolega influencera ispod prekrasnih fotografija s vjenčanja. 

 | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Sanjin Strukic/PIXSELL

Leonu i Moniki pjesmu za prvi ples otpjevao je Jacques Houdek, a slavlje je, prema svim preporučenim mjerama (naravno!), trajalo do dugo u noć. 

Mi našim golupčićima želimo sve najbolje i najljepše i dug, sretan i miran život! ❤️  P. S. Veliku priču o njihovih velikih 10 zajedničkih godina, vezi, zarukama, vjenčanju...moći ćete čitati u ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina koji uskoro dolazi na kioske!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?