Prvi 520 pregleda 07. studenoga 2022.

Magic Leon pao vozački ispit: 'Ovo je velika greška!'

joomboos

JoomBoosova zvijezda Magic Leon uzeo je malu pauzu od Supertalenta i bacio se na novi izazov. Ponovno je 'polagao' autoškolu u JoomBoosovu zabavnom serijalu da vidi bi li sad položio ili pao vozački ispit

S njim je u autu ponovno bio poznati instruktor koji se proslavio i na TikToku, Krešimir Stunić Trulac, pa je testirao njegova znanja i vještine po prometnicama u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Još prije početka vožnje instruktor Trulac je Leona upozorio da će, ukoliko padne na ovom satu vožnje, morati cijelom svijetu otkriti svoj trik za sljedeći nastup na Supertalentu. I tu se Leon automatski uozbiljio.

"Aha, znači moram otkriti trik za polufinale? O ne. Ok, sad definitivno moram položiti ovo", zaključio je, a onda su krenuli s vožnjom.

 | Autor: joomboos joomboos

"Ti si prvi koji tijekom vožnje ima cijelo vrijeme ruke na volanu", primijetio je instruktor Trulac i dao Leonu pohvalu, jer tako bi, zapravo, svi trebali voziti. No, s godinama se ta navika nakon prave autoškole izgubi. I taman kad su mislili da sve ide super, Leon je, nažalost, pao ispit.

 | Autor: joomboos joomboos

"Ajme, prešao sam preko pune crte. Znao sam... Pa kako sam već pao? Jao", progunđao je. Ali Trulac mu je rekao da vozi dalje, čisto da vide koliko će još grešaka imati - ili ih možda više neće biti.

 | Autor: joomboos joomboos

Kako je Leon dalje odvozio, koliko je još grešaka napravio i je li još koji put 'pao' ispit, ali i je li otkrio trik za polufinale Supertalenta ili se iz te kazne ipak izvukao, pogledajte u najnovijem JoomBoos videu. 

Tvoja reakcija?