Prvi 773 pregleda 14. siječnja 2020.

Magic Leon testirao poštenje građana: 'Čiji je ovo novčanik?'

screenshot/youtube

Magic Leon poznat je po svojim društvenim eksperimentima, a sad je u Zagrebu izveo još jedan. Bacao je novčanik na pod i pitao prolaznike je li njihov da vidi koliko su Zagrepčani pošteni.

Leon je htio vidjeti hoće li se na ulici naći netko tko će uzeti novčanik, iako zna da nije njegov te zadržati sve novce i dokumente iz tog novčanika ili će svi biti pošteni i pošteno reći da novčanik nije njihov. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Oprostite, gospodine, ispao vam je novčanik", povikao je Leon za prolaznikom na Zrinjevcu. Čovjek je prišao bliže, pogledao novčanik i samo kratko rekao da on nema takav novčanik.

"Ovo nije moj novčanik. Sigurno, nemam ja takav novčanik", objasnio je čovjek te novčanik vratio Leonu.

Svi su prolaznici bili pošteni?

 | Autor:

Leon je ubrzo promijenio lokaciju i stacionirao se ispred Avenue Malla. No, i ondje je situacija bila ista. Svi pored kojih je bacio novčanik i pitao ih je li njihov rekli su da nije te novčanik nisu htjeli uzeti.

"Ovo nije moj novčanik, sto posto sam sigurna", rekla mu je jedna djevojka, a zatim predložila da pregledaju dokumente u novčaniku i nazovu vlasnika.

Jesu li svi prolaznici bili jednako pošteni ili je netko ipak uzeo novčanik pogledajte u videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?