Prvi 2846 pregleda 13. travnja 2019.

Maja proslavila djevojačku u svom stilu

maja suput / instagram

Iako je običaj da na djevojačkoj budu samo djevojke, ovoj se pridružio i Marko Grubnić

Maja Šuput (39) već je duže vrijeme zaručena za Nenada Taratinova (34), a sinoć je u svom stilu napokon imala djevojačku večer. Osim nadražih prijateljica, na djevojačkoj je bio i njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić. Oboje su kroz cijelu večer objavljivali storije na Instagramu i obajveštavali fanove o atmosferi koja je, kako se čini sve do jutra bila na vrhuncu. Jelo se, pilo se, nazdravljalo se, ali i plesalo. Tako su Maja i Marko u klubu pokazali i plesne sposobnosti plesa u dvoje, a Marko je na fotografiji napisao i prigodan komentar.  | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Marko je u opisu napisao: "Ples sa zvijezdama" , s obzirom na to da je Maja bila kandidatkinja prve sezone Plesa sa zvijedama, a Marko kandidat aktualne. S društvom su bili do jutra u beogradskom restoranu na Ušću gdje su plesali i pjevali uz hitove Petra Graše, ali i Svetlane Ražnatović Cece, piše 24 sata.

Evo kako je sve izgledalo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uozbiljite se , ozbiljno se udajem 🙋‍♀️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Momacka u akciji 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👫❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Po svemu sudeći, izgleda kako je to bila jedna djevojačka večer u pravom američkom stilu, samo bez stripera (bar koliko znamo). Super nam je vidjeti kako je Maja uvijek svoja: opuštena, sretna i vrckava. Mi mladencima želimo svu sreću u budućem životu, živjeli!

Više o svemu možete pročitati ovdje.

POGLEDAJ PRVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar dercilyne@gmail.com

    dercilyne@gmail.com

    NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501 Pozdrav svima Ja sam Darcy lyne i ja sam ovdje kako bi podijeliti prekrasan rad Dr Nosa učinio za ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    hahahha, kraljica!!