Prvi 23 pregleda 25. rujna 2015.

Maja zaboravila na ženstvenosti i postala energični Mile Kekin!

Maja Posavec
Nova TV

Ovaj nastup zasigurno će vam podići razinu adrenalina

Pjevačica Maja Posavec već nas je oduševila svojim nastupima u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. U prvoj emisiji Maja nas je iznenadila izvrsnom transformacijom u Sanju Doležal, a u drugoj izvedbom hit pjesme Jackson 5. Ovaj put, čeka je još zahtjevniji zadatak! Transformirati će se u frontemna grupe Hladno pivo - Milu Kekina.
Izvesti će pjesmu Zimmer fraj.

Maja | Autor: Nova TV Nova TV

- Ta mi je pjesma jako zabavna i ta vrsta muzike mi diže raspoloženje.  To je jedna zapravo vječna pjesma - zaključila je Maja.

Osim nje, Ivana Marić najavila je vrhunski nastup i fantastičnu transformaciu u Gwen Stefani.

- Bit ću jedna fenomenalna, snažna, karizmatična žena. Pratim njezin rad i ona je jedna od rijetkih koje volim - priznala je Ivana. 
Svojoj se novoj ulozi toliko posvetila da u posljednje vrijeme razmišlja jedino o Gwen i njezinoj pjesmi 'What You Waiting For'.

Dušan Bućan će ponovno biti žena utjelovivši Meghan Trainor, Maja Šuput postati će macho muškarac Robin Thicke, a Saša Lozar transformirati će se u ženstvenu Jelenu Rozgu. Fantastični Luka Bulić utjelovit će lik i djelo glazbene dive Celine Dion, Renata Sabljak postati će Whitney Houston, a Ivan Šarić će, umjesto spola, promijeniti boju kožu i transformirati se u Boba Marleya.

Saša Lozar | Autor: Nova TV Nova TV

Po svemu sudeći čeka nas nezaboravna večer, zar ne? :)

Zato, ne propustite sjajne transformacije i uzbudljive nastupe ove nedjelju od 20 sati na Novoj TV

Tvoja reakcija?