Prvi 346 pregleda 03. prosinca 2018.

Maksim Mrvica: Nakon tri godine opet u Zagrebu

Maksim Mrvica Promo

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu - pijanist Maksim Mrvica -  nakon tri godine ponovno će zasvirati u Zagrebu.

Nakon rasprodanih prestižnih dvorana u Sydneyu, Seoulu, Pekingu, Shanghaiu i u mnogim drugim gradovima - 'New Silk Road' - 30.ožujka 2019. dolazi i u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

 

 | Autor: Maksim Mrvica Promo Maksim Mrvica Promo

 

Koncert u Zagrebu dio je Maksimove velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva - 'New Silk Road'.

 

Domaća će publika tako, 30. ožujka 2019. moći uživati u nastupu ovog osebujnog glazbenika, te premijerno poslušati izvedbe uživo kompozicija iz poznatog baleta 'Nutcracker'’, All Of Me'’ od John Legenda, 'Clocks' od Coldplaya, 'Game Of Thrones' kao i ostale s posljednjeg albuma. Uz to Maksim će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput 'Flight Of The Bumblebee', 'Exodus', 'The Godfather'..a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice. 

 

Album 'New Silk Road' dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa.


Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr i Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima, te na blagajni dvorane Lisinski po cijeni od 190, 240, 280 i 300 kn.

 

Prilika da uživo poslušate klavirskog virtuoza svjetske reputacije je uistinu rijetka, te događaj koji se ne propušta! 

 

Maksima pratite:

 

https://www.instagram.com/maksimmrvicaofficial/?hl=en

 

https://www.facebook.com/officialmaksimmrvica/

 

https://www.youtube.com/channel/UC6T1KP5D6yev8N20Fv9HGYg

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš bi htjela na ovo