Prvi 284 pregleda 04. listopada 2018.

Spektakl: Koncert Maksima Mrvice u Sydneyju

PR/Boris Poljičanin

Rasprodao je slavni Sydney Opera House nekoliko tjedana prije koncerta

Poznati hrvatski pijanist Maksim Mrvica u sklopu svjetske turneje 'New Silk Road', tijekom koje će održavi više od 60 koncerata, završio je turneju u Australiji nastupom u jednoj od najprestižnijih i najprepoznatljivijih dvorana na svijetu - Sydney Opera House, koja je bila rasprodana nekoliko tjedana prije koncerta.

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Mrvica je izvodio svoja najpoznatija djela s dosadašnjih deset albuma te odabrana djela s posljednjeg albuma 'New Silk Road' kojeg je publika prihvatila s ovacijama.

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Velik interes publike bio je i za ostale koncerte kroz Australiju koji su održani u pet gradova: Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth te na posljetku i Sydney. Maksim turneju nastavlja u Južnoj Koreji u koju putuje odmah iz Australije. Turneja je ujedno i promocija posljednjeg albuma 'New Silk Road'.

Uskoro koncert u Zagrebu 

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Domaća će pak publika imati prilike poslušati Maksima Mrvicu u sklopu Europske turneje - 30.ožujka 2019. u dvorani Vatroslav Lisinski. Informacije o ulaznicama možete naći OVDJE, gdje ih možete i kupiti.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve