Prvi Potres na Banovini 1481 pregleda 04. siječnja 2021.

Malena Jana s mikrofonom u ruci tješila mamu: 'Ne plakati'

N1/screenshot

'Mama, ne plakati, nemoj plakati...', pokušala je Jana utješiti svoju mamu Maju

Novinarka N1, Katarina Brečić, danas je u selu Nebojan nedaleko Petrinje snimila prizor koji je sve dirnuo i rasplakao. Naime, tijekom razgovora s mamom Majom i njezinom kćerkicom Janom iz obitelji Laktašić, malena je Jana preuzela mikrofon od Katarine i pažljivo pratila sve što njezina mama govori. 

U jednom trenutku, dok je Maja objašnjavala kako njezina peteročlana obitelj trenutno spava i boravi u kamp kućici koju su im poslali prijatelji iz Istre, dogodilo se nešto posebno dirljivo. 

 | Autor: N1/screenshot N1/screenshot

"Strah nas je spavati u kući. Mi smo mala zemlja i veliki ljudi velikog srca kad su ovakve situacije u pitanju", govorila je Maja te pritom zaplakala, a malena Jana odmah ju je pokušala utješiti. "Mama, nemoj plakati, ne plakati", govorila je djevojčica. 

Ova djevojčica dirnula je cijelu Hrvatsku, a njezina je mama na kraju zaključila da je Jana sigurno buduća novinarka. Tijekom cijelog intervjua malena nije ispuštala mikrofon iz ruku i ganula sve koji su ovaj prilog pogledali na televiziji ili Facebook, gdje je također objavljen. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tvoja reakcija?