Prvi 89 pregleda 11. studenoga 2016.

Mame menadžeri i najveći fanovi: ''Brinula sam se za Arianu, bila je mračnjak''

Ari i mama Joan
Olivia Rodrigo Instagram

Iako su planetarno popularni i uspješni, roditelji su im ipak najvažniji

Obitelj je uvijek uz njega i pomaže mu u ostvarenju snova

Jedan od mojih najvećih ciljeva je ispuniti arene širom svijeta, iskren je Teksašanin Austin Mahone (18), kojemu u ispunjenju snova ništa ne pada teško jer uz sebe ima obitelj i prijatelje. S mladićem je na turneji mama, koja mu je najbolja savjetnica i podrška. S njom je i njena najbolja prijateljica. Pjevač je na put povede i svoja tri najbolja prijatelja.

- Mi smo svi velika obitelj. Svi mi puno pomažu. Ja samo trebam dati sve od sebe na koncertima - kaže Austin. Iako ga mnogi uspoređuju s Justinom Bieberom, on kaže da zvijezdu poštuje, ali želi biti svoj.

- Moj uzor je Pitbull. On kaže da je moj obožavatelj, ali ipak sam ja njegov veći - kaže Mahone.

Miley s mamom čak i tulumari

Pjevačica Miley i Tish Cyrus, koja joj izgleda kao sestra, najbolje su prijateljice. Zvijezdina mama se nakon 19 godina braka i petero djece razvela od country pjevača Billyja Raya. Njih su dvije od tad gotovo nerazdvojne, a čak i tulumare zajedno.

Strepila je, a sad je najveći fan

Joan, mama Ariane Grande, bojala se da njena kći neće imati svijetlu budućnost.

- Za svoj peti rođendan imala sam zabavu čija je tema bila film ‘Ralje’. Svi moji prijatelji otišli su kući plačući. Dok sam bila mala, bila sam zabrinjavajuće mračna - rekla je mlada zvijezda. Mama je oduševljena njenom karijerom i najveća joj je obožavateljica.

Selena ne želi raditi s mamom

Mandy Teefey, mama Selene Gomez prije 3 godine joj je rodila polusestru. Pjevačica obožava sestricu, a i s očuhom Brianom je u odličnim odnosima. Roditelji su joj bili menadžeri dugo vremena, ali Selena im je otkazala suradnju prije par godina. Rekla je da ih i dalje voli, ali da više ne želi miješati privatno i poslovno. 

“Divim se svojoj kćeri”

Rihannina mama, računovotkinja Monica Fenty, ponosna je na kćerin uspjeh. Na dodjeli American Music Awards u suzama joj je predala nagradu za Ikonu godine.

- Znam da ti nije uvijek bilo lako, ali mi je drago da si ostala usredotočena na svoj cilj i uvijek tako ponizna. Volim te - rekla je tad njena mama.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?