Prvi Rat u Ukrajini 547 pregleda 23. ožujka 2022.

Maneskin izostavio Rusiju iz svoje svjetske turneje

Maneskin/Instagram

Talijanska grupa Maneskin koja je prošle godine odnijela pobjedu na Eurosongu, najavila je svoju svjetsku turneju, no, zbog solidarnosti s Ukrajinom, niti jedan koncert se neće održati u Rusiji

Talijanski bend Maneskin ove će godine održati svjetsku turneju i na svom je Instagramu objavio nadolazeće datume i lokacije na kojima će se održati koncerti. No, niti jedan koncert neće se održati u Rusiji, piše 24sata

"Tako smo oduševljeni što vam konačno možemo reći da je naša 'Loud Kids Tour postala' puno glasnija, uistinu diljem svijeta", napisali su.

"Naravno, jako je teško najaviti datume dok traje užasan rat u Ukrajini i stradavaju nevini ljudi. Shrvani smo zbog ukrajinskog naroda i solidarni smo s njima. I zbog odluka ljudi na vlasti, koje utječu na živote tolikog broja nevinih ljudi, nećemo nastaviti s našim datumima u Rusiji. Svi se moramo zajedno zalagati za mir, sada i uvijek", dodali su. 

"Hvala vam što podržavate Ukrajinu, srce mi je puno zbog toga", napisala je jedna od obožavateljica ispod objave. "Ja sam iz Rusije i jako sam tužna što neću imati prilike biti na vašem koncertu, ali razumijem vašu odluku i podupirem vas. Nadam se da ćemo uskoro svi živjeti u miru", napisala je druga. 

 

Tvoja reakcija?