Prvi 269 pregleda 08. prosinca 2021.

Marco Cuccurin: 'I sa šminkom na licu možeš biti frajer!'

marcocuccurin/Instagram

JoomBoosova zvijezda, Marco Cuccurin, proslavio se šminkanjem na Instagramu i TikToku, nedavno je završio i beauty školu Profokus za profesionalnog šminkera, a sad je osvojio i važnu nagradu na ovom polju

U ponedjeljak je održano 11. izdanje Cosmo Beauty Awardsa na kojemu su podijeljene nagrade najboljim beauty proizvodima, ali i beauty stručnjacima i osobama kojima se dive publika i stručni žiri. Između svih nagrada koje su dodijeljene, našla se i ona za najnjegovanijeg frajera godine po izboru čitateljica, a tu je titulu odnio naš influencer Marco Cuccurin. 

S obzirom na to da takva nagrada (o kojoj je odlučivalo 13 tisuća Cosmopolitanovih čitateljica) nije mala stvar, s Marcom smo razgovarali o ovom bitnom priznanju. 

Za početak Marco nam je rekao kako je osvojiti ovakvu titulu definitivno lijep osjećaj i da mu je drago što "djevojke i žene koje čitaju Cosmopolitan ljepotu i njegu promatraju kroz naočale 21. stoljeća".

Kao i svakome, ova nagrada mu puno znači, ali za njega osobno, ona ima još jedno, dublje, značenje. "Znači mi mnogo, ne samo zbog njege već zbog ove druge riječi 'frajer'. Zajedno smo pokazali da pojam jednog frajera mogu biti i ja, dečko sa šminkom na licu, koji je javno gay i koji nema maske na licu za razliku od mnogih na estradi. Lijepo je da ljudi prepoznaju da biti jedan frajer ne znači samo nositi široko i flertati okolo", objasnio nam je Marco. 

S obzirom na to da je proglašen 'najnjegovanijim', morali smo ga pitati što njemu označava pojam 'njega' i koliko joj vremena posvećuje.

"Njega je sve ono zbog čega se ja osjećam lijepo i čisto. Njega za mene nije samo redovno tuširanje već i oaza mira u kojoj se posvećujem svojoj skin care rutini, kosi koju redovno bojam i šišam kako bih ostao plavuša. Tu je i depilacija… A da ne govorim koliko pazim na garderobu, trendove i najbitnije šminku. Ipak sam profesionalni vizažist", govori nam.

S obzirom na sve nabrojano, Marco smatra da je jedini logičan odgovor koji se odnosi na to koliko vremena posvećuje njezi - puno! "Za njegu izdvojim sigurno sat ili dva dnevno, a ako se spremam za nešto određeno, onda i do nekoliko sati", objašnjava nam Marco za kraj.

Tvoja reakcija?