Prvi 255 pregleda 23. svibnja 2023.

Marco i Paula nakon pobjede: 'Dragi naši, uspjeli smo!'

Filip Miloš

Pobjednici ovogodišnje sezone emisije 'Ples sa zvijezdama' su Marco Cuccurin i Paula Tonković

U finalnoj emisiji za pobjedu su se natjecala tri para - Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Gabrijela Pilić i Frano Ridjan te Paula Tonković i Marco Cuccurin. Pobjedu su odnijeli naš Marco i njegova plesna partnerica Paula. I to potpuno zasluženo!

Nakon otplesanih zajedničkih i individualnih koreografija, bilo je vrijeme za glasanje koje je rezultiralo vrlo napetom situacijom - sva tri para su imala isti broj bodova, 117! 

Iz tog razloga, presudili su glasovi publike koji su bili naklonjeni Marcu i Pauli pa su oni tako postali pobjednici treće sezone emisije 'Ples sa zvijezdama'.

Marco i Paula su nas jučer počastili izvedbama sambe, paso doblea i freestylea. 

Marco se oglasio o svemu nakon što su se dojmovi malo slegli. 

''Dobri i dragi naši, pobjeda je tu. Uspjeli smo, meni po drugi put je pošlo za rukom nešto što nisam mogao sanjati ni u najluđim snovima. I Paula koja je ovo zaslužila više od ikoga. Ovo je za sva 4 mjeseca znoja, rada i truda i za svu posvećenost koju smo davali kroz ovaj projekt jer ova djevojka živi za ples i to naprosto izvire iz svakog njenog pogleda i pokreta. Hvala vam što ste izglasali baš nas, što ste s nama plakali, što ste nam pisali romane podrška jer da vas nije bilo ni mi ne bi uspjeli doći do ovoga. Obećajemo da ćemo vam plesati još puno puno i da ćete nas još gledati, a do tad idemo slaviti, papati, piti, veseliti se i pokušati sabrati dojmove i shvatiti što se dogodilo. Hvala Novoj TV što ste nas spojili jer se sada imamo za cijeli život. Cijela produkcija je predivna, sektor kostima, šminke, frizure, prekrasan žiri i svi redom ljudi HVALAAA! Previše hvala jer smo bili jedna skladna i predivna obitelj. Bravo i za naše finaliste Ivana, Dariju, Gabrielu i Franu. Zatvaramo ovo poglavlje, a otvaramo stotine novih. Volimo vas svim srcem, vaši Paula&Marco", rekao je Marco. 

A mi još jednom čestitamo našem Marcu i Pauli. Zaista ste zaslužili svijet!

Tvoja reakcija?