Prvi 457 pregleda 16. svibnja 2023.

Marco: 'Ovo je nova potvrda da ne odustajem od snova!'

Filip Miloš

On pjeva, on snima TikTok i YouTube videa, on šminka, a od nedavno i pleše! Marca Cuccurina gledamo u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama' u kojem s partnericom Paulom Jeričević iz tjedna u tjedan oduševljava, a sad su dogurali i do samog finala u kojem ih gledamo iduće nedjelje

Marco i Paula plasirali su se u veliko finale emisije 'Ples sa zvijezdama'! U prošloj emisiji bili su odlični, a to pokazuju i bodovi. Za prvi ples u polufinalnu odabrali su jive i od žirija dobili 39 bodova. Za drugi ples su odabrali tango za koji su dobili 40 bodova. Prolazak u finale ih je dirnuo i bili su presretni.

"Kad sam čuo da prolazimo, osjećao sam se ushićeno, uzbuđeno! Čovjek sam koji je u ovoj sezoni najviše puta proplakao od sreće pa je i to tada skoro bio slučaj. Kao da je sve sjelo na svoje mjesto i kao da sam dobio finalnu potvrdu da se isplatilo žrtvovati privatni život na tri mjeseca i u ulagati u 12 emisija sve ono što smo mi uložili tako da sam presretan", ispričao nam je Marco.

Pripreme za novu emisiju su u tijeku, a za finale, otkriva nam, pripremaju fenomenalne nastupe i neočekivane preokrete!

"Pripremamo vam puno vatre i žara, ali na kraju i nešto emotivno pa se nadam da ćete sve to imati prilike vidjeti. Pripreme zasad teku dobro. U ponedjeljak smo već finalizirali neke stvari tako da se nadam da ćemo do nedjelje biti potpuno spremni", otkrio nam je Marco.

Svaka emisija je dosad bila izazovna, pa će takvo zasigurno biti i finale, a koreografije su već odavno osmišljene u detalje, kostimi i šminka spremni, a Marco se drži svojih klasičnih rituala kako bi se što je moguće pripremio za zadnje plesanje ove sezone.

"Nemamo nekih posebnih rituala prije emisije, osim da pijemo jako puno vode, malo se istegnemo, ponovimo korake iza scene i onda se na sceni nadamo najboljem", priznao je.

U finalu će ga bodriti i njegova nona Rita, koja je i dosad pratila svaki nastup uživo. Stižu mu i drugi navijači, obitelj, prijatelji i kolege.

"Stižu navijači, doći će i nona koja me svaku nedjelju bodrila i pljeskala iz prvih redova. Ni jednu nedjelju nije preskočila i svaku je bila live u studiju po nekoliko sati i na tome sam joj jako zahvalan jer je ipak ona već žena u godinama! Svi smo uzbuđeni i nekako svi jedva čekamo da se dogodi to finale. Doći će mi bliski prijatelji, kolege influenceri, obitelj... Tako da, bit će predivno", rekao nam je Marco sa smješkom.

Svi možemo nešto naučiti od ovog mladog dečka koji nikad nije prestao vjerovati u svoje snove, a sad je dobio još jedan dokaz da se sve isplatilo. I da se uvijek isplati dokle god se trudiš i vjeruješ!

"Uzbuđeni smo i kao da je sve sjelo na svoje mjesto. Ovo je meni samo još jedna životna potvrda da ne odustaješ od snova i da vjeruješ u sebe. Vjerovao sam u sebe i u to da mogu pjevati, da mogu plesati, a sad sam to dokazao sebi, ali i mnogim ljudima i zbog toga sam baš jako ponosan", dodao je Marco za kraj.

Ponosni smo i mi na Marca i želimo mu puno sreće u finalu! Ako želite da on i Paula iz showa izađu kao pobjednici, bodriti ih možete svojim glasovima: pozivom na broj 061 55 13 ili putem aplikacije dnevnik.hr!

Tvoja reakcija?