Prvi 1645 pregleda 24. prosinca 2019.

Mariah izbacila božićni video: U njemu i Ariana Grande

Mariah Carey/instagram

Pjevačica je pokazala da je blagdansko vrijeme ono kad ona stupa na scenu i sja. U par dana objavila je dva videa za jednu svoju božićnu pjesmu i oduševila fanove.

Mariah Carey sad već možemo slobodno nazvati kraljicom božićnih pjesama. Prije par dana objavila je novi video za svoju hit pjesmu 'All I Want For Christmas Is You', a sad ga je odlučila dići na višu razini i ponovno objaviti. No ovog puta u videu se pojavljuju najpoznatiji celebrityji, javlja Cosmopolitan.

Video pogledajte ovdje:

Video za godišnjicu

Video je objavila slaveći 25 godišnjicu od objavljivanja njenog velikog božićnog hita 'All I Want For Christmas Is You'. Da stvar bude zanimljivija, u videu se pojavljuju najveće 'face' Hollywooda. Tako su na Mariahinoj listi: Ariana Grande, Kim Kardashian, Kris Jenner,  Normani, Katy Perry, Jenna Dewan, Trevor Noah, Ali Wong, Bebe Rexha, Andy Cohen, Dan Levy, Chance The Rapper, Ciara, Heidi Klum, James Corden, Diplo, Jamie Foxx, Jojo Siwa, Kerry Washington, Millie Bobby Brown, Missy Elliot, Mariahin bivši suprug Nick Cannon i mnogi drugi. Bome poznata lista, zar ne?

Presretna je

Pjevačica je na Twitteru izrazila zadovoljstvo zbog nastanka ovog videa i zahvalila se svima koji su u njemu sudjelovali.

"Wow! Ovo je najbolji božićni poklon koji sam ikad dobila. Zahvalna sam svim svojim prijateljima i popularnim osobama koji su sudjelovali u ovom videu. Izmamili ste mi veliki osmijeh na lice!"

Božićnoj divi, Mariah Carey, uistinu nema kraja. Pitamo se što nam je sljedeće pripremila?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?