Prvi 639 pregleda 19. srpnja 2018.

Marija Žeželj izbacila novu pjesmu

marijazezelj@instagram

Poznata YouTuberica i pjevačica izbacila je novu pjesmu.

Marija Žeželj u zadnjih godinu dana dokazala je da je pred njom uspješna glazbena karijera. Veliku je popularnost stekla s pjesmama “Dance Like Nobody’s Watching” i “Louder Than a Drum”, a sinoć je na njezinom YouTube kanalu osvanuo i spot za novi hit "All the girls". 

- Prošlo je godinu dana od početka moje glazbene karijere i izlaska prvog singla “Dance Like Nobody’s Watching“, nevjerojatno koliko vrijeme brzo prolazi! Veoma sam zadovoljna dosadašnjim radom s Universal Music Serbia, uspjesima koji se rađaju i svim novim iskustvima koja mi je pružila glazbena industrija. Zaista uživam u svakom trenutku tijekom procesa stvaranja muzike“ – rekla je Marija.

Novom pjesmom Marija želi naglasiti girl power, odnosno poručuje djevojkama da drže glavu visoko i nikada ne odustaju od svojih snova. 

- Novi singl govori o podršci svim djevojkama. Trebaju imati samopouzdanja, svoj stav, biti hrabre i postići sve što žele u životu. Ovo je jedna od tema o kojoj već neko vrijeme govorim u javnosti jer smatram da je važno pričati o tome. Trebala bi biti primjer svim djevojčicama i djevojkama koje prate moj rad. Ako novim singlom motiviram i oraspoložim barem jednu djevojku – smatram pjesmu uspješnom – izjavila je Marija.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve