Prvi 8760 pregleda 15. rujna 2017.

Manson: Justin je arogantno govno pa sam mu uzeo pare

Ekscentrični roker Marilyn Manson poludio je kad je saznao da Justin zarađuje na njemu. Poznat po netrpeljivosti prema "umišljenim zvijezdama", odlučio mu se osvetiti, a tko je bio u pravu kažite nam u anketi.

Sve je počelo zbog majice, ako možete vjerovati.
Naime, Bieber je na svojoj turneji Purpose nosio 195 dolara vrijednu majicu s licem slavnog rokera i natpisom "Bigger than Satan, Bieber".

 

Majice je dizajnirao Jerry Lorenzo koji se na Instagramu pohvalio kako je Marilyn Manson odobrio dizajn. Jedini problem je to što Manson o tome nije imao pojma i nije bio sretan kad je prvi put u njoj vidio Justina.

- Nosio je tu majicu i poručio mi je "Zbog mene si ponovno bitan". Ponašao se kao pravo arogantno govno. On je tip koji te voli pipkati dok govori "yo, yo, bro", a visok je toliko da mi nije ni do pojasa - rekao je bijesni Manson.
Bieberu je rekao da će sutradan doći do njega u studio i sudjelovati u pjesmi ‘Beautiful People’ i tada mu je Justin priznao da je dizajn majice zapravo njegova ideja. 

 

- Naravno da nisam otišao u studio, ali je ta pop vila bila preglupa da bi to shvatio - rekao je Manson za Justina i dodao da im je uzeo sve pare što su zaradili od majica.
- Nisu se ni svađali oko toga. Znali su da su pogriješili - kazao je.

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?