Prvi 41 pregleda 22. prosinca 2016.

Mario Petreković: 'Želio sam postati ginekolog'

Mario Petreković
Borna Filić/Pixsell

Petreković (42), koji nas je uveseljavao u emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’, otkrio nam je kad se zaljubio i kakve bi cure trebale biti

Kakav si đak bio u školi?

Redovan, hiperaktivan, kampanjac, s redovitim kašnjenjem.

Jesi li volio markirati?

Nikako, to je bilo luzerski. Ustvari, organizirati da razred markira i onda se jedini pojaviti na nastavi bilo je više nego uzbuđujuće.

Koju si školu završio?

Srednju i autoškolu.

Koji ti je bio najdraži predmet?

Tjelesni, likovni i glazbeni, ali i veliki odmor.

Jesi li već tada zabavljao sve oko sebe?

Uglavnom sam sebe zabavljao pa se to često odrazilo na van tako da su se i drugi zabavljali skupa sa mnom.

Kakvu glazbu slušaš danas?

Istu kao i prije, s laganom nadogradnjom novih imena izvođača... Backstreet Boys i One Direction.

Koji je tvoj savjet kako zavesti curu?

Dopusti da ona učini prvi korak i svidi se njezinoj mami. Točnije, budi zaljubljen u njezinu mamu.

*Kakve ti se cure sviđaju?

Njegovane i samostalne, a opet u pokretu.

Tko ti je bio najbolji prijatelj?

Mama i djevojčina mama.

Koje si postere lijepio po zidovima? Tko su ti bili idoli? 

Uglavnom su to bile žene.

Jesi li imao kakav hobi?

Odlazak u školu na nastavu.

Čega se najradije sjećaš iz tog razdoblja?

Bezbrižnosti, rabribrige i neopterećenosti. J

Jel’ ti se teško transformirati u razne likove u showu “Tvoje lice zvuči poznato”?

Više bih rekao da je zahtjevno, a kako uživam u transformacijama, ne mogu reći da mi je teško. Teško mi je poslije izaći iz lika.

Što si želio postati?

Brico i ginekolog.

Kako ti se zvala prva simpatija?

Ivana, Tanja, Senka, u tinejdžerskoj fazi Dijana... I njihove mame. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°