Prvi 460 pregleda 27. ožujka 2019.

Marko ne zna ispeći piletinu? 'Da, ovo je sirovo'

marko vuletić

Marko Vuletić svoje je zgode i nezgode iz kuhinje objavio na Instagram storyjima

Marko je jučer opet bio u teretani, a kad se vratio doma, sav sretan kako će si napraviti rižu i piletinu za večeru, prvo ga je dočekao jedan šok. Tava mu se potrgala! Auuu... Dobro, samo je ispala ručka pa u principu nije bilo problema, jer i dalje se na njoj moglo normalno peći meso.

 | Autor: screenshot/markovuletic screenshot/markovuletic

Prvo je pukla ručka na tavi, pa je onda meso ispalo sirovo

 | Autor: screenshot screenshot

Okej, kad je skužio da može ispeći piletinu i bez ručke, odlučio se baciti na posao. Ali, kad je sjeo za stol da pojede to što si je spremio, eto još jednog šoka. Nije do kraja ispekao pileće ražnjiće pa je dobar dio njih bio sirov. Ajoj, Marko...

 | Autor: screenshot screenshot

 | Autor: screenshot screenshot

Mi razumijemo, ovo su početničke greškice, svima se dogodi. Sljedeći put možda da pogleda neki YouTube tutorial kako ispeći meso? Ma bit će to bolje, Marko. Uz malo vježbe do savršenstva - i u teretani i u kuhinji.

A mi ćemo i dalje pratiti Markove zgode i nezgode na Instagramu!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah hit