Prvi 5327 pregleda 27. lipnja 2019.

Marko progovorio o situaciji s Emom Luketin

Marko Vuletić/Instagram

Marko Vuletić je odlučio stati na kraj tračevima o svađi njega i Eme Luketin. Na storyju je objavio objašnjenje što se između njih zapravo dogodilo.

Kao što smo vas već obavijestili, došao je kraj prijateljstvu Marka Vuletića i Eme Luketina. Svi su odmah počeli nagađati zašto su prekinuli prijateljstvo, pa je sad Marko odlučio objasniti što se događa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💘💘💘

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin) on

Na svom Instagram storyju rekao je kako mu je dosta komentara o svađi jer do nje nije ni došlo. 

"Između mene, Janka i Eme nije došlo do nikakve svađe, već sam se ja odlučio maknuti. Istina je da mi treba pauza i da se ne želim družiti", rekao je.

Istaknuo je kako im i dan danas želi svu sreću, ali da se oko nekih stvari jednostavno više ne slažu. Emu i Janka i dalje smatra okej ljudima i ne želi da itko ikoga hejta. "To nije moj stil, niti sam ja tako odgojen, a nisu ni oni", objasnio je.

"I dan danas bih ih pozdravio na ulici, ali smatram da je bolje da se ne družimo", dodao je Marko.

Dok Marko odgovara na 'zle' komentare, Ema ih blokira

I dok Marko odgovara na zle komentare, ni Emi definitivno nije lako. Objavila je story u kojem se suprotstavila ljudima koji je vrijeđaju. Neki je sad zbog cijele situacije s Markom nazivaju pogrdnim imenima, govore joj da je kur*a i ostale ružne stvari... No, nije im ostala dužna.

"Draga ekipo kojoj je život toliko loš da nema pametnijeg posla nego meni pisati ovakve poruke, žao mi je što ste nesretni sami sa sobom, ali nemojte brinuti jer ćete završiti na jednoj jako lijepoj listi, blok listi", poručila je Ema hejterima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fineamode #myfineamode

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin) on

"Na toj blok listi se svi možete družiti. Molim vas maknite se iz mojih poruka jer ja stvarno nemam ni volje ni živaca za toliko stiskanje blok gumba", nadodala je.

Moguće da se zamjerila nekim Markovim fanovima koji joj se sad osvećuju, no, to zaista nije način. I u redu je što ih je jednostavno maknula iz svog života.

Uvijek ima Janka

Emu će zato uvijek podržati njezin frend Janko Janić. Njemu je također jako zanimljivo pitanje postavio jedan fan na Instagramu. Pitao ga je: "Koji ti je najkvalitetniji youtuber?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nobody really likes us except for us.🤷‍♂️🙌

A post shared by J A N K O J A N I C (@jankojanic) on

Janko je odgovorio da od stranih prati mnoge, a od domaćih youtubera najbolja mu je, kaže, Ema, jer se trudi više od svih.

Javit ćemo vam kako se ova situacija dalje razvija. No, ono što je najvažnije je - zapamtiti da vrijeđati druge nije rješenje. Nikad. #samoljubav

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmeee :O