Prvi 1614 pregleda 07. listopada 2019.

Marko Vuletić otkrio što misli o Emi Luketin

Marko Vuletić/Instagram

Putem Instagram storyja odgovarao je na pitanja fanova, a jedno od njih se ticalo njegovog propalog prijateljstva s Emom Luketin. Otkrio je što misli o Emi i misli li da oni cijene njegov rad.

Nedavno smo vam pisali kako je Patricia Vodopija progovorila o odnosu s Emom Luketin. Sad je to učinio Marko Vuletić. Na svom storyju je odgovarao na pitanja fanova. U jednom pitanju je govorio o svom odnosu s Emom i što oni misle o njegovom uspjehu. 

Nemamo odnos

 | Autor: Marko Vuletić/Instagram Marko Vuletić/Instagram

Marko je na pitanje odgovorio na pitanje poprilično diskretno i kratko: 

"Nismo u nikakvim odnosima, ali vjerujem kako im je drago za sve što radim, kao što je i meni drago zbog njih. Lijepo je bilo dok je trajalo, životi ide dalje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ema dusa moja💕

Objavu dijeli Marko Vuletić (@marko_vuletic)

Iako je Ema trenutno na 'udaru' komentara svojih kolega, nitko o njoj nije ništa loše rekao. to je pravi odraz zrelosti, Marka, Eme i Patricije.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com