Prvi 4279 pregleda 03. ožujka 2023.

Martinovićka ponovo ljubi. Ovo su bile sve njezine ljubavi

Pixsell

"Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom", progovorila je pjevačica o novoj ljubavi.

Danijela Martinović ljubi. Vijest je to koju ste mogli nedavno pročitati na gotovo svim portalima.

Pjevačica je eksluzivno za časopis Gloria potvrdila nagađanja o vezi s policijskim inspektorom Josipom Plavićem (49).

Prva Danijelina upečatljivija veza bila je s pjevačem Markom Perkovićem Thompsonom (56). Između Danijele i Thompsona zaiskrilo je 1992., kad su snimili 'Potonut ću'. Pjesma nije izašla ni na jednom albumu Magazina, ali ju je objavio Thompson na albumu 'Moli mala' iz 1992. Vjenčali su se u tajnosti 1995. u crkvi sv. Dominika u Splitu, a razveli tri godine kasnije. Ni on ni Danijela nisu željeli nikada pretjerano pričati o braku. Crkveno poništenje braka dobili su tek nakon drugog pokušaja 2005. godine, piše 24sata

Druga ljubav bio je Petar Grašo s kojim je bila dugih 24 godine. Upoznali su se 1995. godine, kada je Danijela na Dori pobijedila s pjesmom 'Svileni'.

- Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao... Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol i mislim si: 'Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva 'kiki-riki-miki-moj'. Meni tu ništa nije bilo jasno. Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka - ispričao je jednom prilikom Petar u emisiji 'Zvijezde - ljetni hit'.

Nikada se nisu vjenčali, a  njihovom prekidu počelo se pričati 2021. godine, u jeku koronavirusa. Kasnije se saznalo da su prekinuli, a ono što je šokiralo javnost je kada je Petar, nedugo nakon kraja dugogodišnje veze, započeo romantičnu vezu s Hanom Huljić (32).

Sada je Danijela ponovno zaljubljena, ovaj put u 49-godišnjeg Josipa, a za Gloriju je ispričala:

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi..."

 

 

Tvoja reakcija?