Prvi 1537 pregleda 14. veljače 2021.

Maša Zibar objavila: 'Zaručnik Luka i ja čekamo bebu!'

mašazibar/instagram

'Čujem da je neki baby boom na Instagramu pa čisto da se pridružimo trendu', našalila se Maša na Instagramu

Youtuberica Maša Zibar upravo je na svom Instagramu objavila sretnu vijest - sa zaručnikom Lukom Cerovinom čeka prvu bebu i jako su uzbuđeni zbog dolaska prinove! Baš kao i njihov ljubimac, psić Buda.

“Čujem da je neki baby boom na Instagramu pa čisto da smo u trendu”, napisala je Maša ispod fotografije sebe, Luke, Bude i fotke bebice koju su dobili na prvom ultrazvuku.

Mnogi kolege i kolegice influenceri već su joj čestitali na ovoj sretnoj vijesti. Prvi su joj se javili Ema Luketin, Paula Sikirić, 8rasta9, Hungry Mile i još mnogi drugi, poznati i nepoznati.

Podsjećamo, Maša se zaručila za Luku ovog ljeta na Brijunima, a prije nego je kleknuo pred nju i izvadio prsten Maša nije imala pojma niti je očekivala da će to napraviti!

“I said yes. Jesam emotivna i romantična osoba, ali ovaj trenutak me u potpunosti bacio na koljena. Volim te, babe”, napisala je tada Maša na svom Instagramu.

Čini se kako su i 2020. i 2021. za Mašu odlične godine, a mi njoj, Luki i bebi želimo puno sreće i sve najbolje! Zaslužila si, Mašo.

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natalija.Milic07

    Neka ti trudnoća i roditeljstvo budu laki i opušteni kao bezbrižno nedeljno jutro. Čestitam od srca. Biti nečija majka je velika stvar u životu. Ako dete bude ličilo na tebe, već znam da će biti strava. Da ti beba bude ... prikaži još!