Prvi 2124 pregleda 25. veljače 2020.

Maskirao se u djeda i testirao dobrotu Zagrepčana

Poznati JoomBoosov youtuber Magic Leon transformirao se u umirovljenika i testirao dobrotu građana na ulicama Zagreba. Transformacija je trajala četiri sata, a zatim je društveni eksperiment mogao početi.

Leon je, odjeven u umirovljenika, upadao u razne situacije. Ispadale su mu boce iz vreće po cesti i na zebri, ispao mu je novčanik, prosuo je kovanice iz novčanika, a onda je čekao hoće li mu prolaznici priskočiti u pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako ga je prvih nekoliko prolaznika samo kratko pogledalo i zaobišlo, bilo je mnogo više onih koji su mu pomogli. Prvi tko mu je pomogao bio je ljubazni stariji gospodin.

Pomogli su mu, uglavnom, stariji ljudi

"Ja ću vam to podići, izvolite", rekao mu je gospodin, a Leon mu se zahvalio. 

Kad je iz vreće prosuo sve boce koje je nosio, pored njega je prošla starija gospođa i odmah mu krenula pomagati da ih skupi. U to vrijeme je pored njih prošetala mlađa gospođa koja ih je samo kratko pogledala i otišla.

Jedan ga je gospodin podignuo kad je pao, a taman kad je mislio da mu nitko mlađi neće ni pokušati pomoći, jedna ga je djevojka ugodno iznenadila.

"Hoćete li da vam ja pomognem?", upitala ga je djevojka te krenula skupljati boce s poda.

Kako su ostali građani reagirali i kako su reagirali kad im je Leon otkrio da je riječ o skrivenoj kameri, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?