Prvi 13 pregleda 25. svibnja 2015.

Massimo: 'Adnan i Tarik, vi niste normalni!'

Tarik i Adnan
X Factor Adria
Massimo: 'Adnan i Tarik, vi niste normalni!' Massimo: 'Adnan i Tarik, vi niste normalni!' Massimo: 'Adnan i Tarik, vi niste normalni!' Massimo: 'Adnan i Tarik, vi niste normalni!' Massimo: 'Adnan i Tarik, vi niste normalni!' Massimo: 'Adnan i Tarik, vi niste normalni!' Massimo: 'Adnan i Tarik, vi niste normalni!' Massimo: 'Adnan i Tarik, vi niste normalni!'

Show su otvorili Adnan i Tarik dvojac koji je 'spašen' u finale. Natjecanje neće nastaviti Nikola Marjanović

Vi niste normalni! Dok se sjetim kako ste bil isramežljivi dok ste tek došli, a sad dominirate pozornicom. Bravo dečki, ushićeno je rekao Massimo nakon nastupa Tarika i Adnana u sinoćnjoj live emisiji X Factor Adria.

Dečki su svojim nastupom s trubačima započeli natjecanje u kojem je pjevalo osmero kandidata, no jedan od njih nije nastavio dalje. Bio je to Nikola Marjanović. Publici se predstavio s pjesmom 'Pokušaj'.

- Ti si već oformljen izvođač i trebaš se baviti snimanjem ploča i izdavanjem istih - rekao mu je Željko Joksimović, dok je Tonči Huljić, drugi član žirija dodao kako prati njegovu karijeru i kako će pričati o njoj.

U dalje natjecanje prošli su 9 Control, Jelena Đurić, 9 Control, Adnan i Tarik, Antonio Krištović, David Temelkov, Nina Simić i Milan Bukilić.

Upravo su Milan i Nikola pjevali pjesme spasa kako bi osigurali ostanak u showu, no Nikolina karijera u bendu Sane presudila je u korist Milana. Za njega je žiri rekao kao misle da će imati više koristi od X Factora.

A 'veličanstvenu sedmoricu' kandidata  gledat ćemo ponovno u ponedjeljak, 25. svibnja u 21 sat ;)

Tvoja reakcija?