Prvi 30 pregleda 04. svibnja 2015.

Massimo i Željko odabrali su svojih troje kandidata za live

x factor

Željku i Massimu su u pomoć pritekli gosti kako bi pomogli odabrati kandidate za live

Mentori Massimo Savić i Željko Joksimović našli su se u najtežoj ulozi do sada. U ovoj fazi natjecanja žiri je, zbog težine zadatka, pozvao i specijalne goste koji će im pomoći pri ocjenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri natjecatelja iz svake grupe odlaze u slijedeću fazu. Massimo je pozvao svoju kolegicu Ninu Badrić, dok je Željko Joksimović poziv uputio dugogodišnjem prijatelju, producentu 'X Factora' Mirku Vukomanoviću. Željkova grupa su djevojke, a Massimo ocjenjuje one starije od 27 godina, piše portal 24sata.hr.

 

U sljedeću fazu natjecanja, emisije uživo, prošli su Amel Ćurić, Nikola Marjanović i Jelena Đurić iz Massimove grupe.

Iz Željkove grupe dalje su prošle Iva Ćurić, Katarina Simić i Magdalena Bogić.

Massimova grupa:

Nikola Marjanović otpjevao je pjesmu 'Aeroplane'. Nina mu je oduševljeno zapljeskala. - Nevjerojatno. Od snage, emocije, nastupa - kazala je Nina, a Massimo ju je zaustavio riječima: "Dobro je, dobro je ".

- Nisam ti zamjerio činjenicu što si se koristio lukavstvom, nego trenutak kada sam vidio da gledaš u ruku. Nisam imao izbora i gledale su se sitnice nad sitnicama. Odlučio sam da s današnjim završavaš, ali zaista s današnjim danom... Idemo u finale - rekao je Massimo Nikoli.

Jelena Đurić svoje glasovne mogućnosti pokazala je pjesmom 'Aleluja'.

Nina joj je komentirala "Kakav gušt te bio slušati, tako posvećeno i predano. Pjesmu si učinila svojom". Massimu je kazala kako ima zlato i da ju je 'razvalila'.

- Kad ju vidiš kako pjeva, vidiš da pjeva za sebe. Svi su fantastični, ali ona je biser - zaključila je Nina.

- Ti nisi tipični pjevač, nego tipični kantautor. Imaš jako puno za i jako puno protiv. Bilo mi je jako teško doći do odluke, tako da sam došao do zaključka da si bila fantastična, ali u ovom trenutku svog života posveti se svojoj curici i idemo u finale - rekao joj je Massimo.

Amel Ćurić predstavila se pjesmom 'Broken String'. Massimo i Nina su zajedno s njim potiho zapjevali, a Nina mu je kazala da ima bogom danu boju i glas. Amel joj je odgovorio kako je zamislio da su njih dvoje davno raskinuli pa on sada pati za njom, a Nina mu je kazala kako ga nikad ne bi ostavila.

- Imam puno vjere da ću od tebe čuti puno, puno stvari - rekao mu je Massimo i poveo ga sa sobom u daljnje natjecanje.

Željkov grupa:

Katarina Simić pjevala je pjesmu 'Rođeni'. Željko je kazao da je ona njemu borac, a Mirko se složio s tim.

- Ona ima taj moćan vokal koje nekad može otići daleko - rekao je Mirko.

- Ideš sa mnom u dalje. Bila si odlična, ali hoću još bolje - rekao joj je Željko.

Iva Ćurić za prolaz u daljnje natjecanje borila se pjesmom 'Tempera'. Željko je komentirao da mu je 'toliko slatka' i odlična.

- Nova Jadranka Stojaković - komentirao je Mirko.

 - Ja sam danas u situaciji koja nije laka. Potpuno sam se iznenadio jer stvari nisu onakve kakve sam očekivao. Ti si samo pokazala da ja nemam X Factor. Nisam siguran da si spremna da ideš kući, siguran sam da ideš sa mnom u live - rekao joj je Željko i poručio da ne gleda u cipelu.

Magdalena Bogić predstavila se pjesmom 'Ti i ja smo mogli sve'. Željko je kazao da je njima super.

- Ona je zvijezda i ti to vidiš - rekao je Željko Mirku koji je komentirao da se kod Magdalene prvo nešto dječačko što ima u sebi, a onda se odjednom pojavi žena.

- Odlučio sam da ideš ovog puta u live emisije sa mnom. Bila si odlična - kazao joj je Željko.

 

 

Tvoja reakcija?