Prvi 505 pregleda 25. svibnja 2021.

Maturanti slave norijadu: Ubacili se na Škorinu pressicu

Sanjin Strukic/PIXSELL

Maturanti su se odlučili oglušiti na zabranu okupljanja i norijadu su svejedno odlučili proslaviti. Okupili su se na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a zatim su se na Zrinjevcu ubacili na press konferenciju tima Miroslava Škore i njegova Domovinskog pokreta

Maturanti su se prije podneva počeli okupljati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu kako bi proslavili zadnji dan svojeg srednjoškolskog obrazovanja, piše 24sata. Oglušili su se na zabrane okupljanja, odnosno mjere koje vrijede protiv Covida-19. 

Dok su slavili, u blizini je bila i konferencija za medije Miroslava Škore, kandidata za gradonačelnika Zagreba, koju su usput i omeli. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovom videu možete uživo pratiti kako izgleda slavlje zadnjeg dana srednjoškolskog obrazovanja u vrijeme pandemije.

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • duro

    Što da ih bilo što ometa ili im smeta pri njihovoj proslavi ,sasvim nebitno i da je bio bilo tko,sasvim nebitno,pa nisu oni opterećeni poput nekih,ili zadrti ili tko zna što