Prvi 11445 pregleda 24. ožujka 2019.

Među ovih 5 horoskopskih znakova su najveći zavodnici

cheraleelyle / instagram

Oni često slamaju srca...

U njihovoj blizini svi želimo biti jer nas svojim izgledom i karizmom užasno privlače. Znaju što reći i kako se ponašati kako bi osvojili svoj 'plijen', a zbog toga često slamaju srca. Kako piše YouTango, ovo je pet znakova čija nas karizma 'užasno' privlači i koji su najveći zavodnici od svih.

1. Rak

Ovaj horoskopski znak iskorištava svoju brižnost i ljubav kako bi zaveo osobu koja mu se sviđa. Možda to ne zvuči jako zavodnički, no kad vam netko pokloni pažnju i brine se za vas, lako se zaljubiti u njega...

via GIPHY

2. Škorpion

Škorpion često koristi svoje pokrete tijela kako bi zaveo. Njegova seksualnost je jako izražena, vatreni su i znaju što žele. Učinit će sve kako bi vas zaveli, a to će im vjerojatno i poći za rukom jer ćete vjerojatno ostati hipnotizirani njihovom pojavom.

via GIPHY

3. Djevica

Ovaj horoskopski znak pun je razumijevanja, saslušat će vas i to toliko pažljivo da nećete ni znati da vas time zapravo zavodi. Njihov jedini cilj ste vi, sav svoj fokus stavljaju na to da vas osvoje. Riješit će svaki vaš problem kako biste se vi osjećali bolje.

via GIPHY

4. Riba

Ribe vas nikada ne bi krenule zavoditi da im ne značite nešto u samom početku. One brinu za ljude do kojih im je stalo i samo s njima planiraju dugoročne veze. Kako bi vas zavele, koriste staromodne trikove zavođenja koji mnoge na kraju oduševe. Na primjer: pustit će vam neku dobru glazbu, napraviti večeru, kupiti cvijeće... Stari su šarmeri!

via GIPHY

5. Jarac

Ovaj horoskopski znak osvojit će vas svojom zaigranom i kreativnom osobnošću, a uz to će učiniti sve kako biste dobili potpuno povjerenje u njih. Također, kod njih je pristan faktor iznenađenja. Tijekom dana su jako ozbiljni i fokusirani na obaveze, no kad padne mrak njihova strastvena strana izlazi na površinu.

via GIPHY

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    opaaa