Prvi 653 pregleda 27. svibnja 2021.

Meet up učenika s xniks2x i Brunom Lukićem bio je sjajan!

Učenici koji su najbolje riješili IZZI Kvizzi kviz i osvojili najviše bodova na prvom online natjecanje u znanju za učenike osnovnih škola osvojili su brutalne nagrade, među kojima je bio i meet up s JoomBoosovcima xniks2x i Brunom Lukićem

Učenici čak četiri razreda iz četiri hrvatske škole koje se nalaze na različitim krajevima zemlje bili su najbolji u IZZI Kvizzi izazovu i dobili su priliku podružiti se s JoomBoos influencerima, xniks2x i Brunom Lukićem, a uz to su dobili i još neke brutalno dobre nagrade. Evo koji su razredi bili najuspješniji sudionici ovog super izazova:

  • 1. A razred Osnovne škola Poreč
  • 2. B razred iz Osnovne škole 'Stjepana Basaričeka' u Ivanić Gradu
  • 3. B razred iz IV. Osnovne škole Bjelovar
  • 4. D razred iz Osnovna škola Ante Kovačića Zagreb

 | Autor:

Meet up s Nikom i Brunom, zbog pridržavanja mjera o dopuštenom broju ljudi na okupljanjima, morao se održati online, ali čak i takav virtualni meet up razveselio je učenike iz ove četiri osnovne škole i super su se zabavili te popričali s popularnim influencerima i svojim velikim idolima.

Na meet upu je bilo jako zabavno i poučno

 | Autor:

Osim ovog zabavnog, virtualnog meet upa, učenici sva četiri razreda iz sve četiri osnovne škole osvojili su kao nagradu i pametne ploče za svoje učionice. A ta vijest nije razveselila samo učenike, već i njihove učitelje i učiteljice!

 | Autor:

Prvo ovakvo veliko online natjecanje u znanju za učenike osnovne škole održalo se na digitalnoj obrazovnoj platformi IZZI, koju je izdavač Profil Klett besplatno otvorio svim učenicima i učiteljima u Hrvatskoj tijekom pandemije koronavirusa.

 | Autor:

„Naša poruka „Učitelji na prvom mjestu“ nije samo slogan, mi to doista živimo i zato smo ponosni na ovaj projekt koji će pomoći učiteljima u borbi za znanje koja je u okolnostima pandemije i velikih potresa još zahtjevnija. Cilj je IZZI Kvizzija pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrjednija valuta koju im, što god se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti“, istaknuo je direktor izdavačke kuće Profil Klett, dr. sc. Dalibor Greganić.

 | Autor:

Tvoja reakcija?