Prvi 571 pregleda 24. prosinca 2019.

Meghan i Harry objavili božićnu čestitku s Archiejem

sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram

Nakon što su William i Kate objavili svoju božićnu čestitku sad je došao red na Sussexe. Princ Archie svakim danom sve je veći dječačić, a koliko je presladak pogledajte u videu.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Meghan i Harry, objavili su božićnu čestitku u kojoj je glavnu ulogu preuzeo maleni Archie. Video je snimljen u Kanadi gdje obitelj odmara tijekom blagdana. Čim su objavili video na Twitteru 'The Queen's Commonwealth', počeli su im pristizati preslatki komentari fanova koje je Archie raznježio, javlja Her.

Sve u božićnom ruhu

Crno-bijeli video prikazuje uređenje doma u kojem odsjeda kraljevski par sa sinom. Vidi se božićno drvce ukrašeno kuglicama i lampicama. No,nije bor onaj koji je impresionirao ljude, nego maleni princ. Archie na snimci puže prema kameri i začuđeno je gleda dok ga roditelji prate sa osmijehom na licu.

U opisu snimke napisali su:

"Dijelimo preslatku božićnu čestitku vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Sretan Božić svima!"

Premijer im zaželio dobrodošlicu

Meghan i Harry u Kanadu su stigli prošlog tjedna kako bi ondje proslavili Božić. Dobrodošlicu im je zaželio kanadski premijer Justin Trudeau.

"Princ Harry, Meghan i Archie, želimo vam miran i blagoslovljen boravak u Kanadi. Nalazite se među prijateljima i ovdje ste uvijek dobrodošli."

Uistinu lijepa dobrodošlica, a mi gledajući malenog Archieja topimo se od slatkoće. Svakim danom je sve veći princ!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?