Prvi 652 pregleda 12. travnja 2019.

Meghan zaposlenicima ne dopušta parking u dvorištu?

meghanmarkle_official@instagram

Tko je u pravu? Meghan ili osoblje?

Što se to događa? Je li moguće da se Meghan umislila? Naime, jedan zaposlenik je veoma ogorčen Meghaninom novom odlukom da zaposlenici ne smiju parkirati ispred Windsora, što je dugo godina bila praksa te je o tome odučio progovoriti u javnosti, piše Cosmopolitan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Such a pretty couple 😍 @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Prije nego što nekoga 'osudimo' ajmo sagledati činjenice iz obje perspektive. Zaposelnik tvrdi kako se ispred Windsora godinama osoblje moglo parkirati bez problema, a sad Meghan želi malo privatnosti za sebe (sasvim normalno) što znači da osoblje ne može više parkirati ispred njezinog prozora. Novo pravilo znači kako se zaposlenici mogu parkirati na parking koji je navodno udaljen kilometar i pol od Windsdora što za ovog, ali i ostale zaposlenike predstavlja veliki problem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So beautiful ❤️❤️ @meghanmarkle_official #throwback

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Zaposlenici zbog toga 'potajno' vojvodu i vojvotkinju  neljubazno nazivaju NIMBYs (to znači "Not in  Meghan's Back Yard", odnosno "Ne u Meghanino dvorište), prilično zlobno, ha? Inače, zaposlenicima je dopušteno opustiti se u dvorištu i odigrati partiju kriketa ili golfa, pa pravila baš i nisu tako stroga kako su oni objavili, a vi sami odlučite je li pretjerala Meghan ili možda oni? 

Što ti misliš, tko je pretjerao? Meghan ili zaposlenici?

POGLEDAJ PRVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve