Prvi 1293 pregleda 06. veljače 2019.

Meghan opet napala vlastita sestra: 'Što ona radi? Wtf?'

360aproko/Instagram

Samantha sestru ne prestaje prozivati zbog gotovo svakog njenog koraka

Prije par dana Vojvotkinja Meghan Markle i Vojvoda Harry posjetili su dobrotvornu ustanovu One25 u Bristolu. Ova udruga pomaže prostitutkama, a Cosmopolitan piše kako je Meghan došla do zanimljive ideje. Ostavljala je poruke podrške i ohrabrenja prostitutkama na bananama, no ta njena gesta se baš i nije svidjelo njezinoj sestri Samanthi Markle.

Naime, Samantha je sestru prozvala na Twitteru i rekla kako im je Meghan mogla pružiti podršku na drugačiji način.

"Cijeli svijet govori o ovome. Ja nisam izuzetak jer sam joj obitelj. Nadala sam se kako će moja sestra svakoj dati buket cvijeća, reći koju riječ podrške ili donirati novac kako bi mogle promijeniti svoj život. To je ono što #humanitarci rade. Ali banane, wtf? #Sloboda govora".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#meghanmarkle #samanthamarkle

A post shared by Willkateharrypersia (@willkateharrypersia) on

Zbog čestih napada na sestru, neki Samanthu uspoređuju s jednom od Pepeljuginih polusestara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cinderella’s wicked sister #samanthamarkle #Cinderella #meghanmarkle #princeharry #hatersgonnahate #bitterbitches

A post shared by L.T.S. (@lulubeechu) on

Što vi mislite? Je li Samantha preburno reagirala? 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omgggg :O