Prvi 782 pregleda 03. travnja 2019.

Meghan više ne stane u svoju, pa nosi Harryjevu odjeću?

meghan_markle_duchesse/Instagram

Je li ovo 'najopušteniji' kraljevski shopping ikad?

Meghan i Harry viđeni su u večernjem shoppingu u jednoj Londonskoj high street trgovini. Ljubitelji kraljevske obitelji brzo su primijetili da je Meghan Markle, na prvi pogled, posudila staru jaknu svog muža i zaključili kako je jedino u nju uspjela stati s obzirom na sad već zaista velik trudnički trbuh. Trudna vojvotkinja izgledala je ležerno u plavim trapericama, i Harryjevoj prevelikoj kaki jakni, piše Marie Clare.

Sa svim nedavnim vijestima koje su bile usredotočene na predstojeći dolazak nove kraljevske bebe (ili manje pozitivnih vijesti usredotočenih na beskrajne glasine o sukobu unutar obitelji), prošlo je dosta vremena od jedne tako jednostavne vijesti.

Samo nekoliko tjedana do dolaska prvog djeteta, Meghan i Harry su se više povukli u privatnost, ali očito je posjet trgovini Ila's Apothecary u Londonu bio prijeko potreban. I, priznajemo, izgledali su poput svih običnih, super uzbuđenih budućih roditelja, nimalo kraljevski pretjerani.

 | Autor: meghan_markle_duchesse/Instagram meghan_markle_duchesse/Instagram

Nama su preslatki, a tebi?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah okeeej.